Skip to main content

Nu-i putem opri, dar îi putem avertiza…

Nu-i putem opri din a pune barbă Feciorei Maria și din a spurca ideea de puritate, dar îi putem avertiza că istoria cetăților stricate, care au îndrăznit să spurce tot, se va repeta la o scară generală, pământul cu tot ce este pe el va arde (2 Petru 3:10-15), tocmai pentru că prin mass media și prin guverne unificate ei vor face o singură “religie a spurcăciunii”, care va ridica pumnul spre Dumnezeu. Din această cauză va ploua din nou cu foc și pucioasă, iar în final tot pământul va fi tras de sub picioarele noastre cum ne spune Ioan: “Apoi am văzut un scaun de domnie mare şi alb şi pe Cel ce şedea pe el. Pământul şi cerul au fugit dinaintea Lui şi nu s-a mai găsit loc pentru ele (Apocalipsa 20:11). Acum se ascund după birouri de lux prin guverne de unde dau legi spurcate împotriva libertății de orice fel, dar atunci nu vor avea unde să mai fugă, vor fi doar niște “duhuri îngrozite” înaintea Judecății.

Nu-i putem opri din a ne interzice treptat să mai folosim Scriptura ca și argument și mod de viață, ne vor considera “nebuni și fanatici”, ne vor considera “dușmanii emancipării”, ne vor considera “împotrivitorii libertății” când le vom spune că păcatul duce la moarte, dar le mai putem spune că cei ce luptă cu al Domnului Cuvânt luptă chiar cu Stăpânul vieții, cel ce va reveni să judece lumea și le va lega “stăpanul” cu lanțuri veșnice. Iată cum îl numește Apostolul Ioan pe Hristos: “Era îmbrăcat cu o haină înmuiată în sânge. Numele Lui este: „Cuvântul lui Dumnezeu” (Apocalipsa 19:13). Când ei vor eliminarea Scripturii vor de fapt să-L elimine pe Creatorul care le va cere socoteală, dar este imposibil să evite “ziua taxelor”.

Nu-i putem opri să instaureze domnia Antihristului pe care o pregătesc deja, dar avem datoria să le ținem piept și să nu iubim nimic de pe acest pământ, nici măcar propria viață. Trebuie să fim gata să plătim cu viața de fiecare dată când vom rosti “Hristos”. Nu-i putem opri să ne interziscă să rostim acest nume, dar le putem demonstra că suntem gata să murim pentru Dumnezeul nostru pentru că Îl cunoaștem. Ei își pregătesc legislația prin care să ne scoată în afara legii acestui pământ, dar noi ne pregătim să fim primiți de Cerul întreg. Nu-i putem opri, dar îi putem avertiza că în ziua Judecății nu se mai poate face nimic pentru ei, doar acum Îl pot alege pe Hristos, dincolo vor sta aliniați spre gura Iadului avându-l în frunte pe “Stăpânul Viermilor și al Muștelor”, pe Belzebut, adică pe Diavolul.

Cu prețuire,
Toni Berbece