Skip to main content

Nu permitem să ne ștergeți…

Nu permitem să ne ștergeți identitatea națională, văd cum executați cu obediență mârșavă ordinele de sus de a elimina tricolorul de pe mașini de poliție, de pe buletine, practic, de pe orice. Ei vor un mega stat în care să nu mai existe interes național, ci doar interesul lor. Să executăm ordine care să le convină lor, nu nouă. Ne dau cu o mână și ne iau cu șapte. Ne dau asfalt si ne iau sănătatea mintală a copiilor, acesta-i schimb echitabil? Să nu fim naivi, marile imperii care conduc astăzi Europa, nu vor renunța niciodată la “identitatea națională” cum o facem noi. Dacă am ajuns să ne vindem și drapelul înseamnă că suntem conduși de o speță tare josnică…

Nu permitem să ne ștergeți credința și valorile, noi nu putem fi programați ca ceasurile și telefoanele “Smart”, pe care atunci când le-am “cuplat” la identitatea mea m-au întrebat la “gen”: “masculin”, “feminin” sau “altul”. Uite eu nu pot să fiu programat ca un ceas sau telefon ca să vă accept vouă “gărgăunii”. Acest “altul” pentru mine înseamnă vinderea lui Hristos, înseamnă vinderea credinței și aruncarea la gunoi a tuturor valorilor mele. Nu-l las pe Diavol să-mi reseteze creierul. Creierul meu a fost setat după Scripturi. Oricât încercați voi să implementați prin legi sau prin noi “buletine” această “ideologie”, vreau să vă spun că din suflet nu ni-l puteți smulge pe Hristos și nici Scripturile.

“Ne puteți ucide, dar nu ne puteți face niciun rău.” Acesta era sloganul vechilor martiri, pentru că răul de care noi ne temem cu adevărat este pierderea sufletului în focul Iadului, cum l-a pierdut trădătorul de Iuda. Hristos al nostru ne-a spus: “Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, dar care nu pot ucide sufletul; ci temeţi-vă mai degrabă de Cel ce poate să piardă şi sufletul, şi trupul în gheenă” (Matei 10:28).

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece