Skip to main content

Nu sărbătoriți că nu ați câștigat nimic

Când aproape 4 milioane de români, plus încă destule care au fost bulversate politic și nu au avut curajul să iasă la vot de frica unei manipulari, spun “Da” pentru familie este o încurajare și nu o înfrângere. Da, am fi vrut modificarea articolului 48 din Constituție, dar spiritul ei rămâne același, căsătoria este doar între bărbat și femeie.

Reprezentantul așa zișilor “câștigători”, o ființă cu chip de femeie, dar cu o voce masculină veritabilă, ne spunea că poporul român e democratic și deschis schimbărilor. Gigele sau Gigica, cine oi fi tu, nu suntem deschiși la nicio schimbare că dacă nu ar fi fost frica de Domnul Dragnea și întrebarea ambiguă de pe buletinul de vot ați fi cunoscut cea mai mare respingere din istoria mondială, da, țineți minte asta.

Ați scăpt la mustață de o mare umilință, dar nu datorită vouă, ci din cauza unei clase politice corupte și a unei Biserici majoritare care nu mai își poate urni “enoriașii” din loc pentru că și aceștia sunt scârbiți de abuzuri și de chitanțe peste chitanțe la fiecare mișcare de căldeniță.

Țineți minte acest 91,61 % și nu uitați că-i veți întâlni acolo unde veți încerca să vă impuneți “fanteziile”.