Skip to main content

Nu vă mai săturați să ne spurcați ochii???

Cu stupoare am citit un articol despre apariția unui nou episod din celebrele desene Arthur în care personajul principal Ratburn se căsătorește cu un partener tot de sex masculin.

Am o mare mâhnire sau o “greață duhovnicească” și în același timp câteva întrebări pentru acești oameni din cale afară de parșivi: “De ce ne vânați copiii? De ce vreți “să-i injectați” de mici cu acest malefic microb? Dacă voi ziceți că un om cu o astfel de orientare se naște așa (ceea ce e fals), atunci de ce căutați să ne convingeți copiii să aleagă o astfel de viață atât de distructivă pentru ei și pentru societate? De ce faceți o asemenea propagandă?”

Am înțeles că s-a interzis în unele State din America terapia la psiholog pentru persoanele care au astfel de gânduri (când Biblia ne zice clar că orice gând rău sau păcătos trebuie supus lui Cristos, încătușat pe veci), însă ați dat mână liberă la injectarea cu hormoni care să îți transforme corpul într-un mod ireversibil în ceea ce mai târziu ai putea să regreți că ai ales. Pe voi progresiștii vă doare așa de tare când găinile și alte animale crescute în ferme sunt injectate cu hormoni, dar nu vă doare că niște bieți pui de oameni cu discernământul distrus de propaganda Satanei li se flutură înainte ideea injectării cu hormoni?

Oare până unde veți ajunge? De fapt știu, veți ajunge până la porțile Iadului unde veți cunoaște mânia lui Dumnezeu dacă nu vă opriți, pentru că în Cer și înaintea lui Dumnezeu nu ajung scârboșii, iar acest lucru nu-l zic eu, ci Scriptura: “Dar cât despre fricoși, necredincioși, scârboși, ucigași, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli și toți mincinoșii, partea lor este în iazul care arde cu foc și cu pucioasă, adică moartea a doua” (Apocalipsa 21:8).

Doamne, oprește-i!