Skip to main content

Ori “a înnebunit” lumea ori e “un plan demonic” bine gândit

Când privesc poza aceasta am doar două variante de interpretare a ei, ori a înnebunit lumea de tot și a ajuns să păzească un târg de Crăciun cu o spaimă nejustificată ca si când ar păzi Trezoreria Statului de un potențial atac, ori “plandemia” asta este o “făcătură ordinară” stârnită printr-un “virus făcut în laborator” prin care se dorește impunerea unui “control demonic”. Alte variante n-am.

Cum să ajungi să pui garduri prin supermarketuri ca si când cei “neinserați” ar fi cei mai mari mafioți, când studiile o arată clar că și cei “inserați” și cei “neinserați” iau și transmit cam la fel virusul acesta. Deci de cine protejați spațiile acelea aproape goale? Ori trăim Scripturile care spun: “S-au fălit că sunt înţelepţi şi au înnebunit” (Romani 1:22), ori știu bine ce fac si pun la cale acel control asupra omenirii pe care-l vedem în Apocalipsa.

Vom vedea curând ce au de gând să facă. Până atunci veghează și nu-ți vinzi puritatea și libertatea pe absolut nimic. Noi să nu ne speriem de “mascații” care păzesc târgurile de Crăciun în timp ce adolescenții sunt vânați de vânzătorii de droguri, ci noi să ne gândim că mai cu foc e păzit Cerul de cei ce fac nedreptatea, de cei ce trăiesc în păcatele lumii acesteia, iar despre aceștia Hristos a spus așa: “Prietene, i-a zis el, cum ai intrat aici fără să ai haină de nuntă? Omul acela a amuţit. Atunci împăratul a zis slujitorilor săi: “Legaţi-i mînile şi picioarele, şi luaţi-l şi aruncaţi-l în întunerecul de afară; acolo va fi plînsul şi scrîşnirea dinţilor. Căci mulţi sînt chemaţi, dar puţini sînt aleşi. (Matei 22:12-14).”

Este clar că cine nu este în Hristos nu vede aceste abuzuri și își dă fericit girul pentru toate aceste nedreptăți, ba încă le pune în practică mai cu spor, cum am văzut gardurile din hipermarketuri sau cum am văzut că nici cu test nu te primesc în unele locuri. Apoi vor să ne înghesuim de sărbători in magazinele lor să-i facem milionari. Decât în târgurile voastre păzite de mascați unde o pastramă e și 30 de lei suta de grame, mai bine mă bucur în familie și printre prieteni. Spun un mare “pas” “târgurilor umilinței”. Să vă mustre Dumnezeu o dată pentru totdeauna nedreptatea pe care o faceți!

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece