Skip to main content

Pentru ce ne rugăm când înconjurăm Casa Poporului

Este a patra săptămână de post și rugăciune pentru trezirea României. Într-una dintre seri ne adunăm mai mulți creștini și înconjurăm Casa Poporului (simbol al conducerii României). Înconjurând această clădire (un drum de aproximativ o oră) facem câteva popasuri, cam la fiecare 10-15 minute, și lansăm un nou motiv de rugăciune, țintind un nou câmp de bătălie spirituală. Iată ce motive avem:

1. Ne rugăm pentru politicienii țări si pentru cei așezați într-un post de conducere, indiferent de importanță. Ca acești oameni să stea departe de corupție, lăcomie și să conducă cu iubire de semeni și frică de Dumnezeu. Mustrăm demonul de corupție care a adus țara aceasta în faliment!

2. Ne rugăm pentru curățirea morală a țării. Să aducem faliment peste toate lucrările Satanei de distrugere morală și fizică, cum ar fi: drogurile, alcoolul, tutunul, prostituția, videochatul, vrăjitoria, ghicitoria, magia albă și neagră, avortul, crima și altele. Oamenii trebuie conștientizați că acestea sunt lucrările Satanei prin care acesta aduce moarte, faliment, sărăcie și boală peste orice națiune, iar Isus Cristos a venit pentru a le distruge.

3. Ne rugăm pentru încetarea unei credințe de fațadă, în care Dumnezeu este doar într-o clădire, în care Dumnezeu “e sărăcit” prin necredința unora, în care omul poate face orice păcat pentru că tot în locul cu verdeață ajunge. România să fie dezlegată de demonul de religiozitate, care minte națiunea aceasta de sute de ani că e mântuită fără a-L cunoaște pe Hristos și fără a se lăsa de păcate.

4. Ne rugăm pentru influența creștinilor autentici în societate, pentru încetarea distrugerii morale prin televiziune, radio și orice altă rețea mass media prin care se propagă păcatul și spurcăciunile sexuale. Ne rugăm ca Biserica lui Hristos să fie o voce puternică, Studierea Biblia să se audă în radiouri, televiziunile să abordeze teme sănătoase pentru copii și părinți, pentru tineri și bătrâni.

Înconjurând Casa Poporului trecem pe lângă instituții precum CNA-ul (ne rugăm pentru discernământ spiritual în judecarea cazurilor de spurcare a națiunii prin media), trecem pe lângă Ministerul Justiției (cerem judecăți drepte și lipsite de mită și corupție), trecem pe lângă Ministerul Apărării (ne rugăm pentru protejarea granițelor fizice și spirituale ale țării), trecem pe lângă Catedrala Mântuirii Neamului (ne rugăm pentru mântuirea românilor prin Cristos) și pe lângă multe alte instituții pe care le binecuvântăm.

Multe alte motive de rugăciune sunt abordate, însă nu e loc pentru înșiruirea lor aici, dar important este ca tu să ne însoțești în aceste rugăciuni, să fii consecvent și plin de credință că Dumnezeu va trezi România, făcând din acest neam, poporul Său!

Rugați-vă împreună cu noi. Întâlnirea în rugăciune ne-o dăm cu toți miercuri de la ora 22:00 până la cel puțin ora 23:00.

Cu prețuire,

Toni Berbece