Skip to main content

Planuri demonice de a ni se închide “robinetul” !?!

Să nu ne mirăm când “elitele” acestea fără Dumnezeu, care se cred stăpânii lumii, în disperarea lor de a “salva” Planeta, Pământul acesta care se îndreptă rapid spre final, fac planuri demonice de a opri robineții consumului pentru a reduce ceea ce cred ei că este “cauza” degradării Pământului. Ei cred ca oprind poluarea vor opri profețiile Bibliei si ceea ce oamenii de știință ne confirmă, anume că bateriile pământului sunt pe final, iar curând orice suflare va veni la Judecata înaintea lui Dumnezeu. Judecata si sfârșitul sunt de neevitat, prea mult nu mai e.

Si Diavolul știe că îi cam sună ceasul și va încerca să chinuie tot mai mult locuitorii Pământului și o va face cu succes prin aceste elite “ateiste”. Așadar, prin închiderea robineților de consum se va ajunge la înfometarea unei părți însemnate a Planetei, însă efectul va fi că populația se va răscula pe alocuri, mulți lideri vor tremura de frică si chiar vor fi scoși de la putere, pentru că vremea Antihristului încă n-a sosit. Abia Antihristul va putea să-și supună pământul prin asuprire pentru o perioada foarte, foarte scurtă. Ultima generație va cunoaște cu adevărat necazul cel mare când acest Nelegiuit se va arăta, dar încă nu-i este vremea pentru că încă mai avem de salvat milioane de suflete prin Hristos. Este o perioada de har pentru Biserică, milioane se vor pune la adăpost prin acceptarea Jertfei Lui.

Dar, voi cei care sunteți ai lui Hristos nu vă temeți de ce va veni. În aceste vremuri Biserica Lui va fi Hambar pentru cei nevoiași, cei ce Îi aparțin vor prospera precum evreii in Gosen, atât fizic cât si spiritual. Locurile de muncă ale credincioșilor vor prospera, pâinea si carnea nu se vor împuțina, credincioșii vor ajunge binecuvântare pentru mulți, iar pâinea si belșugul vor fi împărțite prin mâinile credincioșilor cum a fost împărțit grâul din Egipt prin Iosif. Această perioadă va zgudui pământul pentru ca cei ce răspund chemării să se întoarcă la Hristos si să fie scăpați de moartea veșnică. Ești tu gata? Ce tabără ai ales? Se poate observa cum a început deja chinul pentru cei ce-L resping pe Hristos.

“Am fost tânăr şi am îmbătrânit, dar n-am văzut pe cel neprihănit părăsit, nici pe urmaşii lui cerşindu-şi pâinea.” – Psalmul 37:25

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece