Skip to main content

Preoți cu cruce-n frunte și țigara-n gură

Pentru mine nu există preoți care să drăcuie sau să înjure, care să fumeze, care să bea cot la cot cu bețivii satului și cu nuntașii cei mai experimentați, pentru mine nu există preoți care să vorbească despre femei cu enoriașii ca cei mai experimentați curvari, pentru mine nu există preoți care să nu fie sfinți cum Hristos ne cere.

Preoții/pastorii care au îndrăznit să intre în slujba Domnului, dar care sunt ilustrarea perfectă a zicalei “Fă ce zice popa nu ce face popa!”, pentru mine sunt infiltrații Satanei în sânul Bisericii, sunt cei mai mari hulitori ai Numelui lui Hristos, sunt cea mai mare pricină de poticnire, atrag cel mai mare dispreț față de credință. Ei vor da socoteală si vor plăti cum nici cel mai mare păcătos nu va plăti prețul păcatelor lui. Cum bine ne spune Iacov: “Frații mei, să nu fiți mulți învățători, căci știți că vom primi o judecată mai aspră.” (Iacov 3:1).

Pentru preoți/pastori/lideri spirituali și pentru orice credincios trebuie să sune mai tare ca orice clopot sau orice toacă următorul verset: “Oricine rostește Numele Domnului să se depărteze de fărădelege!” (2 Timotei 2:19).

Doamne ajută!