Skip to main content

Prizonieri eliberați…

O doamnă a venit la rugăciune mărturisind că de vreo 20 de ani cel rău o ținea prin frică prizonieră in orașul în care locuiește, dacă ieșea din oraș o apuca o frică paralizantă, iar soțul si copiii de ani de zile își făceau concediile fără ea. M-am rugat si am cerut în Numele lui Hristos eliberarea ei de orice duh de frica care o ținea efectiv prizonieră. Am învățat-o să lupte în Numele lui Hristos cu orice frică. Cu ea venise o altă doamnă, care era prizoniera unui cancer agresiv. Am primit mai apoi un mail în care mi s-a confirmat că Hristos a lucrat si a oferit eliberare si vindecare.

O altă persoană mi-a mărturisit că este prizoniera unei frici de orice boală, mai ales o paralizează zilnic gândul că ai ei copii se pot îmbolnăvi. Frica este atât de mare încât nu-i da voie sa ducă o viata normala, non stop merge la controale cu copiii si-i verifica de toate cele. Pentru familie aceasta frica este un chin, însă noi știm că Hristos eliberează mintea unor astfel de oameni de orice duh de frică. Am întâlnit frica paralizantă de cele mai absurde si penibile gânduri, frici care n-au niciun temei dar care sunt atât de reale încât paralizează viata si chinuie nu doar o persoana, ci întreaga familie.

În lucrarea de eliberare cel mai mult vedem cum Hristos eliberează de frică. De aceea Biblia ne spune: “Şi voi n-aţi primit un duh de robie, ca să mai aveţi frică, ci aţi primit un duh de înfiere, care ne face să strigăm: „Ava!”, adică „Tată” (Romani 8:15)! Frica este insuflată in marea majoritate de Diavol sau Diavolul si demonii lui o amplifica si se hrănesc din ea, frica de moarte, frica de eșec, frica de boală, frica de a nu-ti distruge familia, frica de a nu naște copii bolnavi, frica de a ieși din oraș, frica de a zbura cu avionul, frica de a nu face cancer, frica si gânduri obsesive ca oricând poți muri subit. Diavolul vrea sa trăiești in frică, frica e teritoriul Diavolului, însă încrederea, curajul si pacea sunt teritoriul lui Hristos. Ma rog pentru tine ca in Numele Domnului sa trăiești in curaj si autoritate. În Numele lui Hristos fii eliberat de frică! La urma urmei creștinismul este despre a elibera ceea ce nimeni altcineva nu poate eliberat, ci doar prin Hristos!

Cu prețuire,
Toni Berbece