Skip to main content

România e zguduită…

Cum se poate ca un bărbat, care ar trebui să-și crească în liniște și pace nepoții sau să-și vadă de bătrânețea lui, să ajungă să răpească două adolescente, să le sechestreze, violeze ca mai apoi să le taie în bucăți și să le ardă rămășițele. Cum? Pentru că oamenii nu pot face asta decât dacă se aruncă cu toată ființa spre rău, spre demonic, spre pofte. Un cuvânt e cheie în acest caz “lipsa”. Lipsa cui, lipsa lui Dumnezeu mai întâi din mințile noastre, apoi din suflete, din trupuri și din tot ce facem. Fără DUMNEZEU lumea devine un loc tot mai nesigur, tot mai greu de trăit în ea, tot mai plină de nebunie.

Nu mai ieșiți să sărbătoriți toleranța și lipsa de înfrânare pe la parade pentru că încurajați tocmai astfel de obsedați sexuali, ei se hrănesc din toleranță și lipsa de discernământ. Gândiți-vă că pedofili și violatori de genul se vor ascunde mereu în spatele acestui curent al toleranței și al expunerii sexualității peste tot și la orice vârstă.

Avem de ales, ori cu Dumnezeu, ori cu nebuni de genul tot mai deși și mai aproape de noi. 😞

Dumnezeu să mângâie familiile îndurerate, să aline durerea părinților, a rudelor, a prietenilor și a colegilor. Doamne ajută și protejează-ne copiii și casele!