Skip to main content

Rugăciunea românului…

Doamne, timp de câteva decenii ne-au condus comuniștii, au fost stăpâni tare răi. Ne-au luat pământurile, animalele, ne-au luat închinarea liberă, ne-au distrus Biserici, ne-au corupt preoți și pastori, transformându-i pe unii în trădători, au instruit securiști atei pe care i-au golit de iubire și credință pentru a fi soldați fideli ideologiei lor drăcești, ne-au întors unul împotriva celuilalt, s-au pârât frate pe frate și vecin pe vecin, ne-au ucis intelectualii și ne-au închis granțele transformând România într-o mare închisoare.

În ‘89 am crezut că am scăpat, că vom fi liberi, dar am fost în mare parte doar liberi să fugim pe alte melaguri. Ni s-au vândut fabricile, uzinele, pământurile, economia țării. S-au îmbogățit unii cu sute de milioane timp în care alții muncesc în alte țări pentru o nuntă, pentru o mașină, pentru o casă, pe la alții.

Astăzi suntem conduși de același tip de oameni fără frică de tine, iar cei care vin sunt deja în mare parte vânduți ideologiei neomarxiste, robi ai marilor păpușari care vor să ne golească din nou de orice moralitate, de orice respect față de bunul simț și credință. Ni s-a dus speranța într-un viitor bun asigurat de oameni, după 30 de ani de “libertate, ne ridicăm privirile spre tine și strigăm: “Ia-ne în stăpânirea ta!” Nu mai vrem stăpâni dintre oameni, ci vrem să pui în fruntea noastră oameni cu frică de tine, oameni care să te iubească pentru că doar așa ne pot iubi și pe noi.

Doamne, nu ne mai lăsa pe mâna oamenilor. Zicem și noi ca David, de va fi să ne pedepsești fă-o Tu direct, dar nu prin oameni, nu ne mai lăsa la “mila lor”. Ei sunt nemiloși, ei se înfrățesc cu demonii în jefuirea și subjugarea noastră. Dar Tu ești singurul care știi să te înduri de noi, să ne ierți păcatele națiunii noastre și să ne reabilitezi. Zicem din nou ca Moise: Ia-ne în stăpânirea ta, pe noi românii și atunci cei care se vor lua de noi vor cunoaște puterea Ta!”

Doamne ajută!