Skip to main content

Scopul suprem al sodomiților…

În Austria, mai exact în Catedral Sf. Ștefan din Viena, sodomiții au reușit “performața” propusă de cei care-i conduc din lumea întunericului, anume spurcarea Casei Domnului. Conchita Wurst și hoarda au ținut mare concert cu dansuri demonice și discursuri împotriva infectării cu SIDA și strângere de fonduri pentru tratarea ei, boală propagată tocmai prin acest dezmăț sexual. Asta este culmea ipocriziei, să vorbești cu vehemență împotriva unei boli pe care de fapt o promovezi prin modul de viață distructiv.

Sodomiții au vânat dintotdeauna spurcarea Casei Domnului. Ei, spre deosebire de altă categorie de păcătoși, vânează funcții bisericești, vânează pervertirea slujbelor și aducerea de confuzie spirituală printre oameni. Credincioșii pot fi înșelați astfel prin faptul că tolerând un anume păcat, oricare altul poate părea ușor tolerabil. De exemplu un hoț, alcoolic, drogat sau un curvar dacă se gândește că sodomiții sunt scutiți de “Biserică” de nevoia de pocăință și schimbare, atunci ei de ce nu ar fi scutiți. Și uite de aici tăvălugul de păcate chiar în sânul Bisericii.

Haideți să nu ne lăsăm înșelați. Biblia este foarte clară, iar în aceste vremuri Biserica are nevoie de o reformă și de o reamintire, reîmprospătare, readucere în atenția credincioșilor a standardului ei Scriptural. Împăratul Iosia a reformat credința în Dumnezeu din vremea lui, iată o măsură pe care a trebuit să o ia: “A dărâmat casele sodomiţilor care erau în Casa Domnului… (2 Împărați 23:7)” Sodomiții își făcuseră case de prostituție chiar în Casa Domnului. Vă dați seama ce era acolo? Aici se va ajunge în Bisericile acestea moarte care tolerează așa ceva. Biserica lui Cristos nu va permite ca Adunările sfinților să devină bordeluri pentru prostituție de tot felul.

Eu nu înțeleg cum pot dormi unii creștini când în Bisericile lor se întâmplă așa ceva? Doamne, ridică mai mulți de Iosia în aceste vremuri ca să curețe Casa Ta!

Cu prețuire,

Toni Berbece