Skip to main content

Timpul le rezolvă pe toate…

Se spune că în familie și nu numai, timpul le rezolvă pe toate. Da, timpul le rezolvă pe toate dacă timpul înseamnă rugăciune împreună cu toată familia, timpul le rezolvă pe toate dacă înseamnă timp de calitate petrecut cu soțul/soția și copilașii, timpul le rezolvă pe toate dacă prin timp spui de fapt să-ți ceri iertare pentru ce ai greșit, să demonstrezi că te-ai schimbat și că ai realizat unde ai greșit.

Timpul le rezolvă pe toate dacă prin timp spui de fapt că vei fi mai atent/ă, mai romantic/ă, mai respectuos/ă, mai pasionat/ă pe viitor în relația ta. Da, timpul poate da o nouă șansă dacă îl folosești corect, pentru că timpul de la sine nu are nimic magic în el, iar dacă nu faci ceva, de fapt, trecerea timpului agravează problemele.

Timpul nu plantează un ogor cu grâu, ci cu buruieni nefolositoare și greu de scos mai apoi din pământ. Așa e și in căsnicie, timpul investit corect aduce binecuvântări în familie. Tu ce fel de timp vei investi astăzi în cei dragi?

“Răscumpărați vremea, căci zilele sunt rele!” – adică azi nu mai pierde timpul cum ai făcut-o ieri, azi investește-l corect și cu folos. Îți dau câteva idei: Scoate-o în oraș la o cină, du-o la o plimbare spontană într-un parc superb, dă o fugă până la munte și întoarce-te mâine dimineață, ia-i parfumul preferat, ia-i un buchet de flori, stai doar cu ea fără telefon sau alte surse de distragere a atenției. Doamne ajută!

Cu prețuire,

Toni Berbece