Skip to main content

Unde se face educația sexuală a copiilor…

Când fata ta se pregătește să iasă din casă cu o bluză transparentă, fără lenjerie intimă care sa-i acopere bustul, cu buricul la vedere, cu colanți de fac bărbații să urle ca lupul în pădure si tu n-ai un cuvânt de spus, n-o întorci din ușă și n-o pui să se îmbrace decent pentru a nu ajunge o femei ușuratică, ai pierdut lupta cu puritatea și ai eșuat ca părinte. Ai pierdut o importantă lecție de educație sexuală pe care ai fi putut să i-o dai propriului copil.

Când intri pe telefonul copilului tău sau îl surprinzi vorbind vulgar cu băieții sau fetele din anturajul lui si ție ți se pare normalitate, când nu intervi pentru a curăți vocabularul lui, când tu însuți ca părinte vorbești vulgar si porcos, ai pierdut o importantă lecție a educației sexuale și ai eșuat, expunându-ți copilul la o viață de depravare.

Când îți încurajezi fata sau băiatul să “cunoască” cât mai mulți “parteneri” înainte de căsătorie, să “trăiască” viața si să nu se lege la cap cu primul/prima, când îl intrebi dacă are gagică de pe la 12 ani si îl împingi spre relații precoce, ești de fapt un părinte care-și împinge copilul spre distrugere morală, ești de fapt un mesager al Diavolului, care perpetuează curvia din generație în generație.

Când tu ai scandaluri în casă că te-a prins partenerul de viață cu mesaje dubioase, mesaje cu tentă perversă cu “colegii”, când copilul tău află de aventurile amoroase extraconjugale ale părinților, de fapt aici se rupe firul moralității. Când nu-ți faci timp ca părinte să discuți despre sănătatea morală a copilului tău și-l lași să afle din surse necurate despre lucrurile intime fără a pune lumina sfânta a cugetului în el, dacă nu-i spui că cele mai nenorocite boli fizice și psihice vin din cauza depravării sexuale, atunci ai eșuat ca părinte.

Dragi părinți, cea mai importantă lecție de educație sexuală se face acasă prin disciplină, bun simț, credință în Dumnezeu si punerea principiilor sfinte în copii.

Cu prețuire,
Toni Berbece