Skip to main content

Visul despre o cameră cu copii îngropați de vii…

O doamnă mi-a scris și mi-a cerut să mă rog pentru ca Dumnezeu să-i dăruiască și ei un copilaș. De ani buni se luptă chiar și medical cu o infertilitate și nu știe care este cauza. Însă mi-a spus un vis care m-a făcut să înțeleg că peste ea este un blestem generațional. Mi-a spus că într-o noapte a visat o cameră în a cărei pereți erau îngropați de vii foarte mulți copii, s-a trezit îngrozită si a înțeles că acești copii sunt cei pe care de-a lungul timpului femeile din neamul ei i-au avortat, ucigându-i și furându-le astfel dreptul la viață. Și soția mea a avut un vis asemanator, în care într-un puț s-au găsit foarte mulți copii aruncați, copii pe care mamele îi căutau disperate și nu-i mai puteau avea, acest vis arătându-ne regretul care le cuprinde pe multe mame care avortează, dar pe urma e prea târziu, rămânându-le doar pocăința si încrederea in Hristos care iartă.

Am început să mă rog pentru această femeie si să-i cer lui Hristos să rupă orice blestem de infertilitate atras ca și consecință a avorturilor repetate, nemărturisite si neregretate înaintea Domnului făcute în neamul ei. Mă întreb tot odată oare câte femei din țara aceasta în care s-au omorât zeci de milioane de copii, se află sub acest blestem? Nu spun că orice infertilitate e blestem, sunt si cauze pur medicale, dar știm că sunt si demoni care pot afecta orice organ al omului, începând cu creierul. În Biblie ni se spune că Hristos scotea draci de muțenie si de surzenie, draci de nebunie/demență, draci de masochism, draci de perversiune, draci de oase strâmbe (femeia gârbova), draci de scurgere de sânge, etc…

Așadar, trebuie să îngenunchem ca popor, să ne mărturisim păcatul, să-i cerem Domnului să anuleze orice blestem și consecință a uciderii de prunci și cred că multe femei vor fi dezlegate de infertilitatea lor.

Cu prețuire,
Toni Berbece