Skip to main content

❗️100 de autocare si microbuze pentru Marșul Apărătorilor Credinței…

Dragii mei, am fost zilele acestea martorii unei mobilizări fără precedent a celor care au sărbătorit o poftă păcătoasă, o plăcere carnală, care aduce distrugere asupra trupului, asupra sufletului si asupra duhului. Păcatul a ajuns nu doar practicat, ci și ridicat la rang de virtute, execut cum spune Apostolul Pavel: “Şi, măcar că ştiu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totuşi ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac (Romani 1:32).”

Dacă ei pot fi atât de uniți si plini de râvnă pentru lucruri pieritoare si distructive, oare cum ar trebui să fim noi creștinii față de lucrurile care aduc sănătate în societate si care sunt răsplătite și veșnic? Dacă stăm nepăsători răul nu va scădea, ci va creste si cu adevărat ne vom chinui sufletele precum Lot în cetățile destrăbălate. Nu știm cât va mai ține pământul si chiar de am știi că mâine vine Domnul noi trebuie sa luptam pentru o mărturie curată si sa salvam până în ultima clipă suflete. Așadar, dacă dorești să te implici în sponsorizarea unui microbuz sau autocar din localitatea ta te rog să ne contactezi la numărul afișat, pentru a-ți da detaliile unei bune organizări.

Ne vom ruga în Piața Victoriei începând cu ora 16:00 timp de un ceas chiar în fața Guvernului, apoi la 17:00 plecam spre Piața Constituției, unde vom lăuda din nou pe Domnul si vom cinsti Numele lui (in premieră in aceasta Piața imensă in fata Casei Poporului – Parlament). Iar pe traseu, care durează cam o ora, vom fi urmăriți de mii de oameni care vor fi în acea sâmbătă pe bulevard sau în locuințele lor. Menționez că vor fi și televiziuni, care vor transmite Marșul nostru. Important este să veniți pregătiți si cu bannere si pancarte cu mesaje creștine, versete din Biblie, mesaje de susținerea a familiei și a credinței. Să veniți gata să lăudați pe Domnul si chiar cu zile de post pentru a fi cu adevărat o armată de mijlocitori pentru binele națiunii noastre.

Avem încurajări din partea Domnului prin mesaj profetic că vom fi un factor mare de influență asupra alegerilor care vor fi la anul si că Dumnezeu se va îndura de națiunea aceasta dacă numărul mijlocitorilor va fi deplin. Cred că Domnul mai are mii de credincioși gata să se unească sub Hristos. Tatăl Ceresc să vă răsplătească si să vă dea curaj. Ne rugam pentru unitate în această lupta sfânta. Dumnezeu sa va binecuvânteze!

Cu prețuire,
Toni Berbece