Skip to main content

Farmakeia – “Ce fumezi…”

Avertizând oamenii cu privire la închinarea la demoni, care este următoarea etapa in pregătirea venirii Antihristului, avertizându-i ca prin aceasta inchinare intra demoni de depresie, de panica si anxietate, de sinucidere si de viciu, majoritatea celor prinși in mrejele Diavolului mi-au scris ca niște troli: “Ce fumezi domnule, schimba dealer-ul!” Din acest mesaj mi-am dat seama că de fapt ei spun un adevăr, anume că drogurile chiar te fac sa vezi demoni, iar ei știu bine asta.

In Apocalipsa termenul folosit pentru vrăjitorie este “pharmakeia”, care presupunea consumul de droguri psihedelice (Apocalispa 9:21), care te făceau sa intri în contact cu lumea demonica printr-o dependenta de droguri care produc nu doar plăceri, ci si halucinații. Substantivul este pharmakon care înseamnă otravă, poțiune magică sau drog (substanțe adorate azi de prea mulți din aceasta generație). Muzica năucitoare, plus droguri, plus versuri drăcești înseamnă de fapt un “portal” spre lumea demonica. Foarte mulți tineri ajung sa aibă experiențe cu demonii in urma consumului de droguri. De exemplu niște părinți au venit să mă rog pentru fiica lor deoarece în urma consumului de psihedelice consumate în anturaj si la festivalurile acestea demonice a început să vadă un bărbat cu care trăiește, îl considera soțul ei, iar acest bărbat a îndemnat-o intr-o zi să se suie pe streașina blocului și să se arunce de acolo (slava Domnului ca au prins-o părinții la timp). Însă tânăra aceasta chiar a înnebunit în urma drogurilor si chiar vede draci.

Deci, ei știu ceva, anume ca prin ceea ce consuma chiar văd draci si ajung sa trăiască cu ei până când ii distrug total. Iar când vine cineva care le zice adevarul despre draci, ei cred că e unul de-al lor, ca a început vreun “drogat” sa vorbească despre ceea ce vede. Însă noi știm adevarul nu in urma consumului de droguri, ci știm adevarul din Scripturi. Să ne rugăm pentru aceasta generație, pe care Diavolul o vrea cu mare pasiune pentru el. Însă Hristos e gata sa își elibereze o armata care sa lupte in aceste vremuri contra distrugerilor si apoi sa o ia la El. Cum va explicați ca tocmai in aceste vremuri ale sfârșitului au apărut noi psihedelice pe care medicii nu le pot neutraliza/spăla din corpul inchinatorilor la vicii si demoni? Oare nu realizați că totul merge în direcția aceasta a distrugerii finale? Vine sfârșitul curând. Ești tu gata? Ai ales tu bine? L-ai ales pe Hristos? Stai departe de orice forma de necurăție!

Cu prețuire,
Toni Berbece