Skip to main content

❗️1000 de ghiozdane, pentru 1000 de destine ❗️

Anul acesta vă lansez o super provocare pentru a nu fi spectatorii distrugerii națiunii noastre prin lipsa de educație și lipsa celor necesare unui copil din mediile defavorizate. Ne plângem de hoți, de prezenta prostituatelor pe marginea drumurilor, ne plângem de prezența unor grupuri mafiote, ne plângem de analfabetism, ne plângem de lipsa de medici, de lipsa de ingineri, de lipsa oamenilor cu carte, chiar de politicieni needucați, dar nu facem nimic să îndreptăm lucrurile. Iată o mega oportunitate, haideți ca împreună să echipăm pentru școală 1000 de copilași. Avem infrastructura, dar ne trebuiesc ghiozdanele.

Poate că vi se pare o picătură într-un ocean, dar această picătură poate naște un ocean de binecuvântare peste națiunea noastră. Un ghiozdan poate însemna un start bun pentru un nou medic ca domnul Dănăilă, care se trage dintr-o familie extrem de săracă.

Așadar, nu sta pe gânduri, ci fă planul pentru câți copii poți ajuta. Un ghiozdan decent și echipat poate costa între 200-300 de lei. Ai două variante de a te implica. Poți face chiar tu ghiozdanul/le si să îl/le trimiți la Misiunea Profides (cere adresa in privat) sau poți dona suma dorită, iar voluntarii noștri se vor ocupa de cumpărături.

Deja am vorbit cu partenerii noștri sociali din mai multe localități din Județele Călărași, Argeșul, Teleorman, Ilfov, Vaslui, Iasi cât si din alte județe, multe dintre aceste ghiozdane vor fi duse personal de noi la acești copii. Listele cu copiii care așteaptă un ghiozdan vor veni curând. Haideți să ne apucăm de treabă. Încă o veste bună este că fiecare ghiozdan va conține și o BIBLIE. Acesta poate fi și un nou început pentru un crestin autentic și bun cunoscător și împlinitor al Scripturilor. Doamne ajută!

RO08INGB0000999906461937
Asociatia Centrul Crestin Profides
C.I.F. 36766530
Codul BIC/SWIFT: INGBROBU

Acesta este un cont în lei în care se poate dona orice valuta, conversia făcându-se automat.
Cu prețuire,
Toni Berbece