Skip to main content

❗️O săptămână de post și rugăciune pentru România

Dumnezeu aude glasul copiilor Lui care mijlocesc cu foc pentru națiuni, aseară mijloceam în rugăciune și-I ceream Tatălui Ceresc să se îndure de România. În timpul rugăciunii am văzut harta țării noastre, iar granița era o dungă continuă de foc. Am văzut mult echipament militar adus din toată lumea, echipament de cea mai bună calitate și am realizat imediat că România a devenit cea mai protejată țară din lume unde puterile militare au făcut front contra Rusiei, astfel că la prima amenințare către noi se va reacționa dur și internațional.

Apoi am mai văzut o linie roșie trecută peste jumătatea Ucrainei, am înțeles că puterile lumii vor interveni în momentul în care Ucraina va fi în risc de a pierde controlul total, astfel că Rusia nu va fi lăsată să cucerească această țară, linia roșie a fost trasată de puterile lumii pe harta Ucrainei, iar dincolo de această linie vor interveni (pe față sau pe ascuns) contra unei cotropiri totale, tocmai pentru ca frontul Rusiei să nu se mute până la granița cu Europa, adică până la granița cu România și alte state, iar scopul este ca Ucraina să rămână stat suveran. Așa să le ajute Dumnezeu. Ne mai rugam pentru vremuri de har pentru că mai avem de salvat suflete din iad.

În momentul de față România este înarmată de super puterile lumii la capacitate maximă, însă țara noastră are în continuare nevoie de rugăciune pentru a nu deveni linia fierbinte de război a puterilor lumii, să ne rugăm să nu fie nevoie să se folosească tot acest echipament militar, care este adus la noi, iar de va fi nevoie, Dumnezeu să ocrotească poporul român și să-l pună la adăpost. Ne rugăm pentru pace și strigăm cu lacrimi fierbinți ca Dumnezeu să se îndure. Însă nu uita că nu pământul acesta este destinația și că nu aici e Raiul, de acum încolo aici va fi doar zbucium, chin și jale din toate direcțiile, însă cine Îl are pe Hristos va spune ca Apostolul Pavel: “Căci pentru mine a trăi este Cristos, iar a muri este un câştig. Dar dacă trebuie să mai trăiesc în trup, aceasta înseamnă o lucrare roditoare pentru mine şi nu ştiu ce să aleg” (Filipeni 1:21:22).

Declarăm o săptămâna de post și rugăciune pentru națiune de pe 5 pana pe 12 martie, alege-ți o zi sau mai multe de post și în fiecare seara de la 22:00 ne întâlnim la rugăciune!

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece