Skip to main content

❗️Plantează o sămânță pentru Cer…

Mulți m-ati “certat” că nu v-am spus de cheltuielile acestui proiect creștinesc, Trezire Națiunii pe Național Arena, deși vreți să contribuiți. Prin harul lui Dumnezeu am reușit să plătim prima factură, chiria pentru stadion de 20.000€, însă urmează cheltuieli foarte mari. Citește lista de mai jos si vezi de ce este nevoie sa te implici:

📌Inchiriat scena, sunet, lumini, ecrane (între 15.000-20.000€).
📌Plata ambulante
📌Plata firma de securitate
📌Plata pompieri
📌Plata pliante, afișe si publicitate (până acum cheltuiți aproximativ 1000€)
📌Plata utilităților de pe stadion (apa si curent, aproximativ 2000€)
📌Alte cheltuieli neprevăzute

Preconizăm că vom mai cheltui aproximativ 30.000€, dar cred că așa cum Diavolul își motivează fiii pentru a cheltui cu milioanele pentru evenimentele în care tinerii noștri ajung să consume droguri, alcool si alte substanțe si să se dedice păcatului si morții, tot așa si Hristos are ucenicii Lui, care vor dedica cu dărnicie pentru acest eveniment curat, care va sădi principii sfinte si binecuvântare in inimile a zeci de mii de români. Totul va fi pentru mântuirea oamenilor, pentru vindecarea si eliberarea celor captivi si pentru chemarea îndurării peste națiunea noastră.

“Fiecare să dea după cum a hotărât în inima lui: nu cu părere de rău sau de silă, căci „pe cine dă cu bucurie, îl iubește Dumnezeu”. Și Dumnezeu poate să vă umple cu orice har, pentru ca, având totdeauna în toate lucrurile din destul, să prisosiți în orice faptă bună” 2 Corinteni 9:7-8

RO08INGB0000999906461937
Asociatia Centrul Crestin Profides
C.I.F. 36766530
Codul BIC/SWIFT: INGBROBU

https://bisericaprofides.ro/donatii

Cu prețuire.
Toni Berbece

https://fb.me/e/5aTXZXDKs