Skip to main content

Am ajuns să cred că “nebunia” lor e doar o glumă…

Când am auzit că o anumită “organizație demonică” din Anglia, care se numește si “biserică”, vrea să scoată din Rugăciunea Tatăl Nostru chiar sintagma “Tatal nostru”, pentru că deranjează o categorie, care ar trebui ajutată/exorcizată si nu lăsată să facă legi, am crezut că este o știre falsă. Am crezut că cineva glumești, însă apoi am văzut știrea pe un canal oficial. Încă vreau să cred că oamenii nu-s capabili de așa ceva, încă aștept ca cineva să ma trezească, dar din acest vis “nebun” ne mai poate trezi si salva doar Bunul Dumnezeu.

Am ajuns să trăim vremuri în care oamenii se cred broccoli, iar când un personaj de genul a fost întrebat cu ce se ocupă, a zis că el doar creste. Asta e problema, faptul că oamenii nu mai au “probleme” reale, ci și le inventează. Cred că e nevoie maximă de o “resetare”, pe care Dumnezeu trebuie să o facă urgent dacă dorește să ne mai lase pe pământ. Când un telefon sau laptop se virusează, de obicei se șterg programele virusate si se reinstalează.

Cred că în perioada următoare vom experimenta o curățire a Pământului, iar curățirea va începe din dreptul guvernelor si a popoarelor care împraștie aceste mizerii. Apoi om cu om, loc cu loc, popor cu popor, nimeni nu va scapă de mânia lui Dumnezeu. Cei ce sunt ai lui Hristos vor fi așezati sub protectia Sa, Corabia e pregătită, vom sta la adăpost până când mânia Lui va trece, iar casele/bisericile noastre vor deveni “buncărele” de adăpost ale lui Dumnezeu pentru toți cei care-L vor căuta în aceste vremuri de mare tulburare, căci pericolul va veni de pretutindeni pentru cei care L-au batjocorit prin păcatul lor.

Cu prețuire,
Toni Berbece