Skip to main content

❗️Post național de 21 de zile

De mâine ar fi minunat să intri si tu in lanțul de post si rugăciune alături de alte sute de mii de romani care au început deja mijlocirea pentru națiuni. Alege-ți o zi sau mai multe din săptămâna si vino cu post si smerenie înaintea Tatălui Ceresc! Ce-i vom cere Domnului?

  1. Dorim ca România să experimenteze o trezire spirituală, milioane de creștini nepracticanți să devină practicanți, milioanele de români care se cred deja mântuiți să realizeze că mântuirea se capătă printr-o relație personală cu Hristos si trăind asemenea Lui. “Și viața veșnică este aceasta: să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, și pe Isus Cristos, pe Care L-ai trimis Tu (Ioan 17:3).”
  2. Dorim ca România să aibă parte de stadioane pline cu zeci de mii de credincioși, care să experimenteze slava Domnului, zeci de mii de români să iasă și anul acesta în strada pentru a mărșălui spre slava Lui Hristos, apărându-și copiii, familia, tara si credința. Așteptăm peste 100.000 de România in întâlniri de trezire național care sa zguduie porțile Iadului. “Nu vă înțepeniți grumazul ca părinții voștri; dați mâna Domnului, veniți la Sfântul Lui Locaș, pe care l-a sfințit pe vecie, și slujiți Domnului Dumnezeului vostru, pentru ca mânia Lui aprinsă să se abată de la voi (2 Cronici 30:8).”
  3. Dorim ca România să fie protejata de război. În continuare situația mondială este foarte încordată, suntem la graniță cu un front de război foarte agresiv, oricând poate degenera într-un război mondial, de aceea România si lumea întreaga au nevoie de mijlocire.

În fiecare seară de la ora 22:00 ne vedem pe genunchi să mijlocim pentru trezirea si pentru protectia României. Vom experimenta mari minuni si biruințe anul acesta!

„Iosafat și-a îndreptat fața să caute pe Domnul și a vestit un post pentru tot Iuda.” 2 Cronici 20:3

Cu prețuire,
Toni Berbece