Skip to main content

❗️Urgent – Post si rugăciune pentru protecția Ucrainei și României de război

Rusia își strânge armata, mobilizând zeci de mii de soldați si armament greu la granița cu Ucraina. Se vorbește și despre asocierea Rusiei cu China și Iran, iar NATO nu se lasă mai prejos, dorind să apere Ucraina de o potențială invazie. America a donat deja armament de peste 400 de milioane de dolari, iar Marea Britanie a trimis armament defensiv anti tanc. Toate aceste “încordări de mușchi de metal” nu sunt de ignorat. Noi, ca Biserică a lui Hristos avem datoria să mijlocim pentru pacea lumii, chemând protectia lui Dumnezeu împotriva unei potențiale vărsări de sânge a zeci de mii de oameni.

Zeci de mii de credincioși din toată țara sunt în postul lui Daniel încă de la începutul anului, postul lui Daniel a fost un post de 21 de zile prin care acest sfânt s-a smerit si mai mult înaintea lui Dumnezeu pentru a obține favoare pentru poporul evreu. Dumnezeu i-a ascultat rugăciunile și a mobilizat oștiri îngerești în frunte cu Arhanghelul Mihail pentru a lupta de partea poporului său și pentru a transmite un mesaj încurajator de eliberare pentru națiunea evreiască.

Ca Daniel, cerem și noi cu post și rugăciune specific în următoarele trei zile ca Dumnezeu să oprească aceasta potențială vărsate de sânge și să dea favoare Ucrainei și României, care e linia cea mai fierbinte a acestui front. Arhanghelii lui Dumnezeu să țină piept acestor Căpetenii demonice de război, care vor vărsare de sânge și chin. Ne rugăm ca Dumnezeu să-si mobilizeze oștirile, iar mânia liderilor mondiali să fie adusă la tăcere. Vei fi si tu alături de noi in aceste trei zile de post pentru protectia Ucrainei și a României? Dacă da, ne vedem în cele trei seri în mijlocire de la ora 22:00 pe genunchi pentru țara noastră și vecinii ei din nord. Domnul să lucreze!

Cu prețuire,
Toni Berbece