Skip to main content

A murit prințul Philip, “puterea și odihna” Reginei Angliei…

A murit Printul Philip, soțul Reginei Angliei, Elisabeta a II-a. Aceștia au fost căsătoriți 74 de ani din care a rezultat o moștenire de patru copii, opt nepoți și zece strănepoți. Au fost și sunt sunt un exemplu extraordinar pentru familiile de astăzi. Relația lor nu s-a rezumat niciodată la un angajament regal, ci a fost o forță a concepției dumnezeiești de familie, cum Apostolul Pavel spune atât de minunat că orice familie își trage obârșia din Dumnezeu (Efeseni 3:14-19).

Regina l-a numit pe Printul Philip “my strenght and stay.” (adică puterea și odihna ei). Ce minunat să ai lângă tine 74 de ani pe cel care îți este tărie, odihnă, binecuvântare și alin. Ei sunt o dovadă că familia nu și-a pierdut puterea și că nu este o invenție umană, ci darul lui Dumnezeu pentru omenire. Îmi doresc mie, cât și vouă, o asemenea longevitate în viața de cuplu, iar toți anii să fie dedicați Regelui Hristos!

Sperăm că acest prinț L-a cu cunoscut și onorat pe Regele Regilor, mai sperăm că și-a plecat capul înaintea Lui și că și-a spălat păcatele în Sângele Mielului.

Cu prețuire,
Toni Berbece