Skip to main content

Un semn al sfârșitului…

Am primit această poză care m-a onorat foarte mult, o poză cu o bătrânică minunată, care ascultă una dintre predicile mele. Iar Hristos ne spune că unul dintre semnele sfârșitului este tocmai faptul că Evanghelia ajunge cu ușurință peste tot. De exemplu, se predică Evanghelia în Anglia și e urmărită slujba imediat intr-un sat necunoscut din Afganistan, poate într-o colibă fără curent, dar în care exista un telefon cu internet pe care proprietarul îl încarcă la vecini sau în magazinul din sat. Azi mare parte a planetei are acces la internet și se fac planuri ca Internetul să acopere 100% din suprafața pământului și să se ofere acces tuturor la această resursă globală de informație.

Hristos, vorbind despre semnele sfârșitului, a spus și acest lucru: “Mai întâi trebuie ca Evanghelia să fie vestită la toate neamurile (Marcu 13:10).” Hristos știa că va veni vremea ca orice neam să poată auzi calea Mântuirii, care este doar prin Jertfa Lui. Astfel că nimeni nu se va putea dezvinovăți că n-a auzit-o. De la arab până la chinezul, care trăiește în ateismul comunist, cu toții vor auzi de Hristos. Astăzi sunt vremurile acelea despre care vorbea Hristos, astăzi se împlinesc și curând va veni Domnul pe norii cerului. Iar tu, prin proclamarea lui Hristos pe internet, fie chiar prin faptul ca dai share la tot ce tine de Hristos și de Mântuirea prin El, contribui la grăbirea venirii Sale. Dorești acest lucru?

Cât despre cine n-a avut ocazia să audă Evanghelia si a plecat la cele veșnice va fi judecat după cum zice Pavel în Romani 2:14-15 de propriul cuget, care-i este lege și îndrumar. Iată că până și cugetul ne poate fi “judecător”.

Așadar, dacă ai auzit deja Vestea Bună a salvării accept-o, pentru că altfel vei da mare socoteală. Luca ne spune că cine n-a știut va fi lovit cu putine lovituri, dar cine a știut și i s-a încredințat Adevarul, i se va cere mult și va da multă socoteală (Luca 12:48).

Cu prețuire,
Toni Berbece