Skip to main content

“A vrut să ne dea lovitură de moarte…”

După ce am anunțat marea adunare creștinească de pe Național Arena din data de 15 aprilie, am simțit si am văzut mânia Diavolului cum n-am mai văzut-o anterior. E clar că e tare supărat dușmanul, e supărat că se trezesc copiii lui Dumnezeu si plini de râvna I se vor închina cu zecile de mii. A fost chiar o înștiințare prin Duhul Sfânt (Dumnezeu mai are prooroci si azi) cum că Diavolul vrea să ne dea o lovitura de moarte înainte de acest eveniment, însă Dumnezeu si-a trimis îngerii lui să ne protejeze de jur împrejur și că diavolul nu va avea nicio putere. Am postit, ne-am rugat si continuăm să o facem, însă mă gândeam zilele trecute, oare ce lovitură de moarte vrea Diavolul să ne dea? Oare ce plănuiește? Si mustram continuu planurile lui.

Băiatul cel mare tot venea si ne zicea: “Mami, Tati, azi era sa dea mașina peste mine, azi era sa între in taxiul in care eram o altă mașină!” Lucrul acesta se tot repeta cu el, noi ne tot rugam si puneam protectia Domnului peste el. Însă intr-o seara a plecat cu doi prieteni in oraș, iar din partea stânga a venit o mașină cu mare viteză (se spune că ar fi avut si farurile stinse deși era noaptea), tinerelul de la volan fiind începător si nevăzând masina s-a băgat si a fost acroșat cu foarte mare putere din stânga. Efectiv geamurile din stânga s-au spart si i-au “bombardat” pe cei trei tineri pasageri cu mii de fragmente de sticlă, bubuitura a fost asurzitoare, iar șocul colosal de puternic. Însă cei trei băieți au ieșit din mașină teferi si nevătămați. Efectiv nimeni nu-si explica cum de nu au avut nimic, cum de toți trei sunt foarte bine.

Când a venit ambulanta doctorii nu înțelegeau nici ei cum de n-are nimeni nici măcar un nas sau capul spart, cum de nu e nimeni rănit după așa impact. Putea sa se lase cu fracturi ale gâtului din cauza șocului lateral si nu doar atât. Însă noi știm că îngerii domnului i-au protejat exact cum ne-a înștiințat Dumnezeu si cum ne spune si Cuvântul Sau. Diavolul e mânios în continuare pe râvna si zelul nostru pentru Hristos. Dar nu are nicio putere. Înțelegi tu cât de important este să ne vedem pe acel stadion, și nu doar acolo, în văzul întregii națiuni din moment ce a vrut sa-mi ia copilașul ca sa ma deturneze? Mă uitam cum la un eveniment intitulat “maneliada” o dansatoare aproape dezbrăcată avea aripi de înger, aripi luminate si dansa pe un piedestal, ispitind cu corpul ei mulțimea frenetică. Mă gândeam că hula va crește foarte mult în vremurile sfârșitului, noi n-o putem opri că trebuie să se întâmple pentru că vine sfârșitul, însă trebuie să-i întrecem pe acești hulitori de Dumnezeu in râvnă, iar râvna noastră este pentru Împăratul Isus Hristos! Hai si tu să I te închini și să se vadă că Domnul Domnilor e iubit de zeci de mii!

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece