Skip to main content

Ori ne smerim, ori ne prăpădim…

Mă uitam că niște “anonimi” au pornit o trezire creștinească într-o universitate din Asbury, America. Acolo creștini de toate confesiunile s-au dus din toată țara si apoi din toată lumea (inclusiv romani), pentru că au auzit că oamenii nu se mai opresc din rugăciune de 14 zile. Trezirea n-a început la ordinul unei Biserici Instituționalizate, nici din gura unor vedete bisericești, oameni nu s-au adunat pentru că le cântă niște VIP-URI ale muzicii. Nicio trupa de artiști creștini si niciun predicator mare n-a urcat pe scena de la Asbury, dar cu toate astea acolo se adună zeci de mii de oameni zilnic.

De ce așa? Pentru că Duhul Sfânt i-a chemat la mijlocire pentru națiune si pentru pacea lumii. America este sub amenințare, se spune că Rusia și-a plasat amenințător submarinele in jurul acestui continent, oare această trezire din America nu e vocea Profetului Iona care striga prin Ninive: “In 40 de zile Ninive va fi nimicită?” Oare Dumnezeu nu-i cheamă pe americani la mijlocire pentru poporul lor?

Dar pe noi cine ne cheamă? Cine ne adună? Oare nu ne cheamă si pe noi Duhul Sfânt? Oare nu-L auziți si voi? Oare România n-are nevoie de protecție si de mijlocitori? Oare România nu are nevoie de pocăință? Oare mai e vreme de lenevit? De pus întrebări cine si de ce ne cheamă? Oare nu trebuie să mergem acolo unde suntem chemați să ne rugam cu alți sfinți pentru națiunea aceasta? Oare nu suntem între război si cutremure? Oare nu suntem noi la granița cu un potențial Război Mondial? De ce mai stăm, ce mai așteptăm? Să dăm năvală la rugăciune, la pocăință si fapte de neprihănire pentru ca îndurarea sa se reverse peste noi. Va aștept vinerea aceasta sub chemarea nu unui om, ci sub chemarea Duhului Sfânt de la 22:00 la o noaptea de rugăciune la RomExpo Pavilion C2, iar pe 15 Aprilie cu zecile de mii să ne adunăm pe Național Arena ca un strigat de pocăință pentru a chema vremuri de înviorare de la Dumnezeu!

Cu prețuire,
Toni Berbece