Skip to main content

Același drac de manipulare face legea azi în California

Citeam că în Los Angeles, California, s-a născut acum 113 ani o trezire spirituală, o mișcare a Duhului Sfânt care azi cuprinde sute de milioane de oameni, o trezire exact ca la Cincizecime, o trezire care nu s-a stins, ci continuă și azi. Dar tot din California ne vin azi cele mai șocante vești, cică “o minte luminată” de pe acolo a găsit țapul ispășitor pentru sinuciderile le bandă rulantă ale celor care își pierd identitatea sexuală și se aruncă cu foame spre toate patimile acestea spurcate.

Asta a declarat și Nero și Domițian și mulți alți Împărați romani păgâni, care au căutat să ardă pe rug, să arunce la animale în arene sau să taie în bucăți orice creștin care condamna vehement păcatul din Imperiul Roman. Vestirea curăției, a moralității și a unui cuget curat a deranjat în primul secol și deranjează și în secolul 21. Demonii aceștia care tulbură carnea lor și o îndreaptă spre spurcăciune, le tulbură și mințile să creadă că nu cei care păcătuiesc sunt de vină, ci creștinul care le zice să nu o mai facă e de vină.

E ca și cum fiul risipitor l-ar da în judecată pe tatăl care l-a avertizat de ceea ce va întâlni în lumea stricată, e ca și cum femeia stricată salvată de Isus, căreia i s-a spus: “Du-te și să nu mai faci!”, L-ar da în judecată pe Isus că de ce i-a zis să nu mai facă pentru că arătându-i starea păcătoasă a apucat-o depresia și gândurile de sinucidere. E ca și cum l-ai da în judecată pe doctor pentru că te anunță că o viață desfrânată atrage boli venerice și depresii acute, care se sfârșesc adesea cu sinucideri.

Oare nu a înnebunit lumea aceasra de tot și asta oare nu tot din cauza păcatului? Hai să desființăm Bisericile, să ardem Bibliile, să arestăm toți preoții și pastorii ca să putem păcătui cât vrem și atunci vom realiza mai mult ca oricând că la baza depresiei și a sinuciderilor desfrânaților nu a stat avertismentul dat de Biserică, ci însuși păcatul, despre care Biblia ne spune că plata lui este moartea. Când nimeni nu va mai spune lumii să se păstreze curată atunci moartea va mântui mai mult ca oricând, când sarea și lumina Bisericii vor dispărea din lumea aceasta înainte să vină sfârșitul, atunci vor vedea cât de mult strică și ucide păcatul.

Cu prețuire,

Toni Berbece