Skip to main content

Agresivitate…

Ministrul Culturii împreună cu Vicepremierul țin discursuri laudative după un spectacol grotesc, în care un tip își arată lenjeria intimă de sub o rochie, pe care o flutură precum o domnișoară dezinhibată, tip care dorește ca simbolul unei credințe din România să cadă.

USR Tineret ne anunță că ține conferințe pentru a ne “educa tineretul”, învățându-i că “tulburările” de ordin sexual, anomaliile și depravarea, care aduc de obicei depresie și boală, fac parte din ideologia și doctrina partidului.

Primesc un articol scris pe site-ul Digi24 în care ni se spune cât de armonios și cât de cool este să ai un băiețel care vrea să fie fetiță, că odată ce accepți acest lucru totul se rezolva. Fără a se mai povesti tulburarea prin care mintea acestui copil trece și despre chinul ascunderii identității primite de la Dumnezeu.

Colac peste pupăză, văd pe stradă un mare panou de publicitate în care ni se spune din partea unei bătrânele cât de cool e de data aceasta ca relațiile sexuale să fie diverse (cumva ascultați de la bătrâni că știu ce zic). Ați ajuns să vă folosiți și de imaginea bătrânilor, asociată de obicei cu înțelepciunea, pentru a vă face o reclamă tulburătoare?

Ce-i asta? Oare nu o agresivitate față de ochii, mintea și credința noastră? De ce trebuie să ne băgați pe gât sau să ne scoateți ochii cu ceea ce ar trebui să rămână în dormitorul fiecăruia? De când expunem atât de agresiv actul sexual? De când a devenit “credință”, “ideologie”, “doctrină”, chiar linie de partid plăcerea sexuală denaturată? De când ne agresați în halul acesta prin toate mijloacele posibile? Ce vă mână? Cei care ne-au avertizat că dându-vă un deget ne veți lua nu doar toată mâna, ci liniștea cu totul, au avut dreptate. În numele sfânt al lui Dumnezeu, potoliți-vă! Nu ne mai fluturați obsesiile voastre sexuale. În lipsa unui crez curat ați ajuns pradă unui crez depravat!

Cu maximă dezaprobare pentru pervertirea impusă,

Toni Berbece