Skip to main content

Ne vor copiii…

Cumnata mea a avut un vis care ne confirmă faptul că diavolul ne vânează copiii, ținta lui în acest moment este să-si pregătească o generație a sfârșitului, care să i se închine lui si Fiarei si care să creadă minciunile Profetului Mincinos din Apocalipsa (Apocalipsa 13). Mai mult de atât, Diavolul e un ucigaș de copii, uciderea copiilor este specialitatea lui (avort, boală, etc), iar ce rămâne în viața vrea să fie deformat spiritual și mintal până la adânci bătrâneți.

Cumnata mea a visat cum un pompier a bătut la ușa lor si i-a întrebat dacă copiii lor sunt bine. Când a întrebat de ce, poștașul i-a spus sa se uite pe geam, iar când s-a uitat pe geam a văzut mulți copii morți, iar acei copii erau băgați in saci sub forma unui ambalaj Kinder, adică ceva atractiv pentru copii, dar care le era fatal. Tot in vis se făcea ca cineva umbla cu o sacoșă plină de cutiuțe gen cadouri, însă acela era mesagerul morții. Diavolul va ambala moartea pentru copiii noștri in ambalaje atractive si aparent inofensive. De aceea ne trebuie discernământul Duhului Sfânt.

Fie că e vorba de ceva fizic, fie că e vorba de ceva ideologic/spiritual, Diavolul e șiret ca un șarpe si ne va face sa credem că le va fi bine dacă-i îndepărtăm de curăție si de adevăr, însă de fapt această îndepărtare de Dumnezeu va alunga protectia îngerilor de peste copiii noștri si așa vor fi prada demonilor de moarte spirituală si fizică. Așadar, protejați-vă copiii ținându-i aproape de Hristos, citit-le din Biblie, cântați-le cântări sfinte, duceți-i la Biserică, rugați-vă si postit mereu pentru ei, copiii noștri sunt ținta Diavolului si nu vor supraviețui fără protectia si vigilenta noastră a părinților prin Hristos.

Doamne protejează-ne copilașii pe care ți-i dedicam tie!
Cu prețuire,
Toni Berbece