Skip to main content

Am înlocuit

Am înlocuit Nașterea din Nou prin Hristos cu Reîncarnarea. Atât de mulți vrăjitori moderni îi mint pe oameni că în alte lumi au fost altceva, iar oamenii își distrug viețile în speranța moartă ca vor mai avea șanse să trăiască, când de fapt Biblia ne spune: “Și, după cum oamenilor le este rânduit să moară o singură dată, iar după aceea vine judecata, tot așa, Hristos, după ce S-a adus jertfă o singură dată, ca să poarte păcatele multora, Se va arăta a doua oară nu în vederea păcatului, ci ca să aducă mântuirea celor ce-L așteaptă” (Evrei 9:27-28). Nu mai crede minciuna reîncarnării, căci după viata aceasta vine Judecata înfricoșătoare de care se teme si Diavolul.

Am înlocuit binecuvântarea cu zenul. Când cineva vede un om cu o stare bună i se zice că e “zen”, tocmai pentru a-L scoate pe Dumnezeu, Tatăl Ceresc, din ecuația binecuvântării noastre. Când de fapt Biblia ne zice: “Orice ni se dă bun şi orice dar desăvârşit este de sus, coborându-se de la Tatăl luminilor, în care nu este nici schimbare, nici umbră de mutare” (Iacov 1:17). Eu sunt binecuvântat de Tatăl meu Ceresc, nu cred intr-un zen care reneagă dragostea Tatălui si aduce peste noi rebeliunea luciferică.

Am înlocuit trăirea si purtarea Crucii cu purtarea de cruci din lemn, argint si aur. Văd oameni care vând droguri si femei si care își tatuează cruci cât “casa” pe piept, pe gât sau pe brațe. De fapt crucea e un simbol cu care ei nu au nimic de a face, căci Apostolul Pavel a zis despre Cruce: “În ceea ce mă priveşte, departe de mine gândul să mă laud cu altceva decât cu crucea Domnului nostru Isus Hristos, prin care lumea este răstignită faţă de mine şi eu, faţă de lume” (Galateni 6:14). Cine poartă crucea cu adevărat este cel care a murit față de păcatul lumii.

Câți si-ar mai păstra crucile la gât dacă ar ști cu adevărat că acea cruce condamnă curvia, beția, drăcuiala, minciuna, violența, furtişagurile, pornografia si orice alt păcat? Însă multe Case de Rugaciune fac negoț cu cruciulițe si cu minciuni religioase cum fac negoț Casele de Pariuri si Casele de amanet noroc si obiecte second hand, se vând cruci fără să se explice că acea cruce trebuie să te si rupă de păcat. Hristos n-a murit pe Cruce ca să aibă Bisericile ce să vândă si oamenii ce să poarte la gât, ci a murit ca oamenii să scape de păcat si să primească viața, viata veșnică.

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece