Skip to main content

Am scos Biblia…

Am scos Biblia din case și ne mirăm că una din trei femei este bătută, că suntem printre cele mai împătimită țări față de consumul de alcool, ne mirăm că ne rămân fetele gravide la 14 ani, că se vând prin videochat și prin “casele de masaj”, că băieții noștri au ochii plini de pofte necurate și de necredincioșie, că pentru ei femeia e o marfă, ne mirăm că nu-i pace în familie, că rata divorțului crește și că avem cel mai mare număr de copii uciși prin avort.

Am scos Biblia din școli și ne mirăm că se vrea în schimb “educația sexuală”, care este o mizerie de pervertire a minților copiilor noștri și nicidecum o educare în spiritul abstinenței creștinești. Erau vremuri când orele începeau cu rugăciunea Tatăl Nostru, erau vremuri când la orele de religie nu prima Arsenie Boca, Parascheva și tradiții moarte, ci Hristos și Cuvântul Său. Cât timp religia nu se va face cu o Biblie în fața fiecărui elev, cât timp vom avea un procent de 98% dintre copii care nu au deschis niciodată Biblia, cât timp ai noștri nu vor învăța cele zece porunci, fericirile, roada Duhului Sfânt, predica de pe munte și alte pasaje din Biblie degeaba fac “religie”.

Am scos Biblia și principiile ei din conducerea țării, singurul contact al unor politicieni este când au jurat cu mâna pe ea, dar nu au deschis-o niciodată, tot ce știu unii din conducerea țării despre Biblie este că are coperți negre. Nu poți lupta cu răul, cu dracii și hoardele lor fără ceva mai puternic decât ei, cum e Biblia – numită și Sabia Cuvântului.

Am scos Biblia și principiile ei chiar din multe Biserici, azi nu se mai predică ca să deranjeze păcatul și comportamentul nefiresc. Azi, majoritatea Bisericilor au făcut un pact cu poporul, noi vă gâdilăm urechile iar voi cotizați la noi. Noi nu vă deranjăm, iar voi rămâneți “abonați” la serviciile noastre. Biserica a devenit ca o companie de servicii și nu un spital pentru smulgerea păcatului din trup și din suflet.

Cât timp nu vom readuce Biblia și principiile ei în case, în școli, în conducerea țării, în Biserici și peste tot, nu ne vom mai face bine!

Cu prețuire,

Toni Berbece