Skip to main content

Are Dumnezeu preferații Lui?

Unii ar vrea să nu aibă, la Dumnezeu să fie ca la ghișeul de la bancă, indiferent cine ești să fii servit fără să ți se ia viața la puricat. Însă la Dumnezeu e diferit. Când vii ești trecut prin filtru ca la aeroport, doar că un filtru al sufletului. Viața ta, credința ta, pe cine slujești determină modul în care ești sau nu ascultat.

Am vrea ca Dumnezeu să pună mâna la ochi de fiecare dată când venim să luăm ceva din visteria Lui, cum un părinte se preface că nu a văzut când copilul îi fură bani din portofel, dar Dumnezeu nu tolerează păcatul. Condiția ca tu să fii primit este să accepți “să fii spălat” mai întâi. Nimeni nu poate strica mirosul Cerului. Când Estera a venit înaintea împăratului, trecuse șase luni prin ungeri cu uleiuri mirositoare, fusese dată cu parfumuri și creme speciale zilnic. Trebuia să-i miroase pielea a parfum chiar dacă nu s-ar fi dat cu niciunul în ziua aceia.

Așa e și la Dumnezeu, trebuie să miroși a parfum Ceresc, iar singurul parfum al Cerului este Hristos, mireasma noastră de la moarte la viață, de la păcat la neprihănire, de la rodirea faptelor întunericului la rodirea faptelor luminii.

Vrei să beneficiezi de resursele Cerului? Iubește-L pe Dumnezeu și vei intra la FAVORIȚI! 🙂