Skip to main content

Cofetarul creștin Jack Phillips hărțuit de LGBT câștigă din nou

De șase ani și jumătate cofetarul Jack este chemat prin tribunale de către comunitatea aceasta care a devenit atât de agresivă cu drepturile altor (vezi cazul Laurei Bretan). Prima dată Jack a fost chemat în instanță pentru că a refuzat să faca un tort pentru o nuntă de gay. Imediat a fost dat în judecată dar după un lung proces a câștigat.

La nicio lună după ce a câștigat primul proces, comunitatea aceasta a făcut un plan și a venit cu o nouă “comandă” pentru Jack. “Comanda” era pentru un tort care să marcheze tranziția de la genul feminin la genul masculin. Tortul trebuia să fie roz în interior și albastru în exterior. Evident că Jack a refuzat această comandă datorită credinței lui creștine, care nu aprobă așa ceva, însă imediat s-a trezit într-un nou proces. L-a câștigat și pe acesta, dar bătălia a fost grea. Așa cum spuneam, șase ani și jumătate a fost chemat și rechemat prin tot felul de comisii și săli de judecată. De ce? Pentru că cineva a refuzat să se alinieze noii “credințe”, noii ideologii care este atât de agresivă și exclusivistă.

Jack a dovedit că nu s-a lăsat intimidat și nu s-a lăsat “tuns” de principii și de moralitate doar pentru a avea liniște și pentru a-și proteja afacerea. A primit mii de mesaje de amenințare și de jignire. Însă a stat pe baricade pentru că a lui credință nu e nici moartă și nici de fațadă.

Fii ca Jack cofetarul, nu te lăsa intimidat și nici deposedat se credința creștină!