Skip to main content

Au vrut să-L arunce pe Isus în prăpastie…

Cei din Nazaret, după slujba în care Isus le-a dat pe față toate păcatele, după ce le-a spus că au o viață dublă, una de Biserică și una de stradă, după ce le-a spus că, din cauza religiozității lor false Dumnezeu nu le ascultă rugăciunile, după toate aceste cuvinte spuse pe făță L-au scos pe Hristos și L-au dus pe marginea prăpastiei de unde au vrut să-L arunce. Dar Isus a dispărut pur și simplu din mijlocul lor (Luca 4:16-30).

Mă gândeam că mulți creștini au “prăpastia” lor, unde-L aruncă pe Hristos după fiecare slujbă. Așa se explică cum de unii ies din Biserică și-și aprind țigara, cum de unii ies și drăcuie, așa se explică cum de unii ies din Casa Domnului și-i jignesc și-i bleastămă chiar pe cei din casa lor, oamenii aceștia Îl aruncă pe Hristos în “prăpastia” viciilor și păcatelor lor. Ei vin la Biserică doar să fie gâdilați la urechi și să fie mințiți că nu și-au pierdut locul în Cer, când de fapt Hristos le va spune: “Plecați de la Mine că niciodată nu v-am cunoscut!”

Hristos a dispărut de mult din creștinismul și din Biserica aceea care nu vrea să audă adevărul. Hristos s-a făcut nevăzut de mult dintre cei care se declară creștini, dar au amante/amanți câte una/unul pe an, El a dispărut de mult dintre cei care ucid prunci prin avort, El nu mai e de mult pe cruciulițele de la gâtul celor care spurcă pe toată lumea cu gurile lor și care nu știu să binecuvânteze, dar știu “să dea dracului” pe toată lumea.

Hristos s-a făcut nevăzut din Bisericile care aprobă desfrâul cu manele sau orice alt tip de muzică spurcată și băutură după slujba de botez a unui bebeluș sau după o cununie, Hristos a dispărut de mult dintre cei care după o slujbă de înmormântare fac să curgă râuri de țuică pentru a liniști bocitorii. Hristos a dispărut de mult și și-a ridicat Duhul de peste cei care au lepădat Scripturile, dar care stau cu orele pe telefoane, pe televizoare și pe toate spurcăciunile de emisiuni și sit-uri unde se hrănesc cu duhul de curvie al acestei lumi.

Tu ai verificat unde este Hristos în viața ta? Dispărut sau prezent? A trebuit să se facă nevăzut din mijlocul hulelor și a păcatelor tale la care nici nu mai roșești sau e cu tine pentru că-L urmezi după învățătura minunată pe care ai găsit-o în Scripturi? Asigură-te că El este în viața ta. Plăcerea păcatului este înșelătoare, urmată de multă suferință și chiar de moarte, dar fericirea dată de El este minunată. El nu te chemă să-ți încui viața, ci la o viața din belșug plină de pace.

Cu prețuire,
Toni Berbece