Skip to main content

Și Sodoma s-a numit zonă liberă pentru destrăbălare…

Cu tristețe am primit toți creștinii vestea că și politicienii noștri au votat în număr covârșitor ca Europa să fie zonă liberă pentru păcat și destrăbălare. De aici vor apărea tot felul de ridicări de pumn spre Dumnezeu, adică oamenii își permit aroganța de a se crede dumnezei, ca și prosperul rege al Tirului trântit de Dumnezeu în ruină, și ai noștri își dau ifose ca și cum ar fi dumnezei. Vor schimba ordinea minunată și armonioasă pe care Dumnezeu ne-a lăsat-o.

Motiv pentru care ne vom îndrepta spre niște abuzuri inimaginabile. Deja vor să ne forțeze să nu mai folosim termeni precum “mamă” și “tată”, ci “părinte 1” și “părinte 2”, vor să scoatem din vocabular “sexul biologic”, si să folosim “sex atribuit la naștere”. Copiii ne vor fi forțați să primească lecții imorale, care le vor perverti mințile încă din pruncie, preoții vor fi forțați să treacă peste cuget și peste Scripturi (lucru greu de făcut, dar unii vor ceda), enoriașii vor fi manipulați să accepte spurcăciunile ca normalitate și să se dezică de normele lui Dumnezeu. Cine nu se va supune va ajunge ca Lot în Sodoma, despre care Apostolul Petru ne spune: “căci neprihănitul acesta care locuia în mijlocul lor îşi chinuia în toate zilele sufletul lui neprihănit din pricina celor ce vedea şi auzea din faptele lor nelegiuite” (2 Petru 2:8).

Ce va veni va fi mai grav decât comunismul, pentru că pe vremea comunismului creștinii erau acuzați pe nedrept că fac orgii și că sting lumina la slujbe, că nu țin cont de ordinea morală și de familie, dar în vremurile acestea creștinii vor fi acuzați că nu aprobă sau chiar că nu fac orgii ca ei și că țin ordinea morală a familiei. Vă dați seama unde s-a ajuns? Să fii declarat om periculos dacă respecți normele morale pe care Europa a fost clădită și a ajuns binecuvântată. Să fii om periculos dacă susții că dezordinea morală aduce boală fizică, psihică și mânia lui Dumnezeu pe pământ. Suntem ca într-un spital de “nebuni” în care “nebunii” au scăpat și au legat toți doctorii, dându-și singuri bilet de ieșire și declarându-se singuri sănătoși. Iar dacă vreun doctor își permite să strige: “Atenție, vă îndreptați spre un stil de viață care vă aduce nenorocirea!”, i se închide imediat și brutal gura. Și n-o zic eu, ci o zice Scriptura: “S-au fălit că sunt înţelepţi și au înnebunit (Romani 1:22). Să ne ferească Dumnezeu și să ne dea putere să răbdăm până la sfârșit că mult nu mai e!

Cu prețuire pentru sfinti,
Toni Berbece