Skip to main content

Ausbury – Universitatea în care studiile au fost suspendate pentru că studenții se roagă de 2 săptămâni…

Nu știu dacă ați aflat ca în America, mai exact in Asbury, în sala facultății dedicată întâlnirilor religioase de la un timp de inchinare obișnuit a pornit un foc al rugăciunii, care continuă non stop de două săptămâni. Adică la orice oră sunt oameni acolo care se roagă si din toată America merg mii de credincioși ca să ceară trezirea spirituală a acestei țări acaparată de demoni. Efectiv la orele de vârf sunt mii de oameni care așteaptă afară la coadă ca să intre si să se roage acolo, de fapt se roagă si afară.

Universitatea a suspendat cursurile pentru că nu mai are cu cine să le facă, studenții nu mai merg la cursuri, ci stau cu orele la slujbă. Deci din America nu ne vin doar vesti rele, precum Smith, care a dansat costumat in Demon, ci ne vin știri minunate cum că tara aceasta încă are milioane de oameni care-l iubesc pe Dumnezeu si doresc îndurarea Lui peste națiune, care altfel va fi judecată aspru pentru destrăbălarea ei.

Acolo au început si vindecări si exorcizări cum au loc in orice Biserică vie. Oameni care n-au văzut in viata lor o scoatere de draci dintr-un om au început să le vadă. Cineva a căzut leșinat la pământ în prezenta intensa a slavei lui Dumnezeu, iar până să vină ambulanta cineva a început să strige: “In Numele lui Hristos, ieși afara!” Atunci omul acela a început să tipe cu putere si a fost eliberat, nemaifiind nevoie de nicio ambulanta. Așadar, o trezire reala conține si semne si minuni si mai ales eliberări de draci.

Știu ca aceasta trezire începe si in România. Va aștept vineri pe 24 Februarie de la ora 22:00 când toată noaptea ne dorim sa stam in inchinare. Apoi pe Național Arena pe data de 15 Aprilie peste 30.000 de oameni vom chema prin lauda slava lui Dumnezeu peste noi. Si România este in calendarul trezirii lui Dumnezeu. Crezi lucrul acesta?

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece