Skip to main content

Va trece o nenorocire si va veni alta, oare ce urmează?

Din 2021 lumea nu mai e cum a fost pentru ca cei peste 70 de ani de pace si de prosperitate ne-au transformat pe majoritatea in oameni înfrățiți cu demonii, precum înainte de potop. Oamenii au devenit atât de nedrepți, păcătoși si destrăbălați încât nu se mai poate merge așa. Guvernele votează contra propriilor copii, părinții ucid mai mulți copii decât nasc, profesorii devin agenții spurcăciunii si ai “abuzurilor contra minorilor”, femeile câștiga mai bine vânzându-și trupurile decât făcând aproape orice slujbă onorabilă, în subsolurile pământului se produce armament cât să distrugă zeci de planete, nu doar Pământul. Iar lumea e mai orbita de păcat ca niciodată, iar Cel ce vede nu poate să tacă.

Nu știu dacă ați observat faptul că amenințarea de război n-a trecut, spiritele se încing tot mai tare, mușchii de oțel se încordează, căpetenia demonica a uciderii cere sânge si-l va mai avea pentru că omenirea si-a alungat îngerii protectori. Legiunile acelea de îngeri despre care Hristos vorbea inainte de Cruce că le poate chema oricând sunt departe de omenirea care-l batjocorește pe Dumnezeu. Când Regele Ahab (cel mai stricat rege a lui Israel) pleca la război, profetul Mica L-a văzut pe Dumnezeu pe tron si pe toți îngerii lui in jurul tronului, îngerii erau retrași acasa, niciunul nu lupta de partea acelui nelegiuit, care a si murit în acel război. Oare de partea omenirii de azi cine mai lupta?

Vor veni vremuri în care multi se vor uita cu groază si la Cer, cum se uităm acum la pământul de sub noi. Sunt in Lupeni (unde au fost două cutremure măricele si alte sute destul de mici), locuitorii de aici mi-au spus că înainte de acele cutremure s-a auzit un vuiet îngrozitor, care îți dădea o stare de groază teribilă. Va fi vuiet de sub pământ, va fi vuiet de bombe din cer. Dar cei ce se încred in Domnul vor fi curajoși si protejați de aripile de “oțel” ale Marelui nostru Apărător Isus Hristos, după cum spune Psalmistul: O mie să cadă alături de tine și zece mii la dreapta ta, dar de tine nu se vor apropia (Psalmul 91:7). Tu ce protecție ai? In funcție de asta vei dispera sau nu când va lovi necazul!

Cu prețuire,
Toni Berbece