Skip to main content

Aveți libertatea…

Aveți libertatea să vă combinați cu cine doriți, aveți libertatea să vă transmiteți bolile, să vă dați unii altora SIDA, Sifilis, Hepatite si să vă “înnebuniți” prin desele îndrăgostiri si dez/îndrăgostiri, însă nu vă permitem să vă prezentați “marfa” distructivă în grădinițele si școlile noastre. Stați departe de copiii noștri cu reclamele voastre la “boli si destabilizări emoționale”. Nu vrem să intre spitalele private să facă reclame la operații prin școlile noastre, nu vrem niciun bisturiu pe corpurile imaculate ale băieților si fetițelor noastre! Marele General al evreilor pe nume Iosua a strigat înaintea poporului: “Eu si casa mea vom sluji Domnului!” Așa arată un bărbat responsabil si hotărât. Noi avem datoria sfânta de a ne proteja copiii chiar cu prețul vieții. Decât sa-mi văd copiii îndoctrinați cu religiile destrăbălării sexuale mai bine mi-i educ singur! N-am nevoie de un învățământ fără Dumnezeu si fără principii curate!

Aveți libertatea de a vă face copiii ce vreți voi, aveți libertatea să le permiteți orice, aveți libertatea să-i îndrumați spre orice religie, văd că vă place trendul acesta al “religiei destrăbălării”, însă nu vă permitem să le predați copiilor noștri materiile rușinii si ale “minților blestemate”, cum le numește Scriptura. Nu vreți religia la Bacalaureat? Însă vreți sa fie predate in scoli materiile “diversității”, prin care să invitați “artiștii si acrobații” din Night Cluburi direct la catedrele copilașilor noștri, cum se întâmplă in Europa si in alte state ale lumii?

Aveți libertatea de a vă strica cât vreți in casele si locurile pe care le alegeți, dar Școala, Biserica, Locul de muncă și Strada trebuie să fie locuri sfinte în care să poată merge cel neprihănit în siguranță fără a fi chinuit ca Lot in “cetățile destrăbălării”. În timp ce un politician face lobby pentru religia ca materie la bac, altul face lobby pentru materii spurcate in clasele elevilor. Asta îmi spune ca România are de ales între a mai fi creștină sau nu, iar de aici va începe prăpădul sau binecuvântarea. Alungăm îngerii lui Dumnezeu si chemăm demonii? Sau vrem oștirea lui Hristos ca protecție peste duhurile, sufletele si trupurile noastre? Demonii își freacă mâinile si abia așteaptă sa se înfrupte din noi, oare le vom permite? Eu zic ca Iosua: “Eu si casa mea vom sluji Domnului!” Tu?

Cu prețuire,
Toni Berbece