Skip to main content

“Noi de ce nu facem nimic…”

De când mă știu în România vin anual tot felul de trupe, unele chiar satanice, de curând o mare trupa de Hard-Rock L-a înjurat pe Dumnezeu in cel mai grotesc mod posibil in parcarea RomExpo unde au avut concertul. De câțiva ani se tin in România festivaluri de muzică, care trimit în spitale sute de tineri naivi, care cad în plasele drogurilor si a vrăjilor demonice. Tot în fiecare an aud întrebarea: “Noi creștinii de ce nu facem nimic?”

Vă dau o veste excelentă. A sosit vremea să facem si noi ceva la cel mai înalt nivel posibil. Putini artiști îndrăznesc să închirieze Național Arena (53.000 de locuri), putini artiști laici pot să o umple, însă noi, creștinii am îndrăznit să o închiriem pentru ca la urma urmei suntem 19 milioane de locuitori si 98% suntem creștini, deci această Arena trebuie sa fie arhiplină si chiar neîncăpătoare pentru noi.

Așa cum unii se adună în numele Diavolului (o spun pe fata prin numele evenimentelor, care conțin magie si chipuri demonice), noi ne adunam in Numele lui Hristos. Ei cântă despre demoni, care iau mințile, despre Iad si despre faptul că sar cu drag in flăcările lui, ei cântă despre sinucidere si depresie, despre moarte si blesteme, iar noi vom cântam despre viață, despre Rai, despre bucuria de a fi cu Hristos si nu cu Diavolul in Iad cum se lauda ei. Noi vom cânta “Hristos a înviat din morți”, “Isus e rege”, “Tot ce vreau e Numele lui Isus”, vom cânta despre frumusețea de a fi creștini si vom sfinți acel loc, anihilând orice invocație demonică pe care oricine o va face peste acel loc, peste București sau România. Dacă si tu ești crestin trebuie sa te implici. Lasă muntele, marea, vacantele la țară sau la bunici, lasă confortul unei vacante prin alte țări si vino sa lupți cu Sfinții pentru protecție, pace si sfințirea României!

Cu prețuire,
Toni Berbece