Skip to main content

Avortul și instrumentele morții

Ieri seară am primit în timpul slujbei un mesaj de la o mamă care îmi spunea că un gând puternic îi spune să meargă să-și avorteze copilul. M-a rugat să lupt alături de ea pentru că simte că cedează. Uneori Diavolul aduce și argumente pentru a-ți ucide propriul prunc, iar când argumentele de genul “ai o carieră în față”, “ce vei face cu trei copii”, “e pandemie, spitalele sunt infectate” nu funcționează, atunci vine cu frici de genul “dacă iese bolnav”, “dacă mori în timpul sarcinii”.

Mintea unei femei este foarte atacată în perioada sarcinii, iar unele femei cedează dacă nu au un sprijin în jur și dacă nu sunt bine ancorate în Hristos. M-am rugat pentru această femeie și am toată credința că Dumnezeu a alungat gândul morții din inima ei.

Dar poate că vă ajută și câteva poze pe care le puteți găsi ușor pe internet, poze în care veți găsi instrumentele Diavolului, instrumentele folosite de acești “îngeri ai morții”, care pentru câțiva bani în plus la salariu sau din indiferență aleg să ucidă nu doar niște trupușoare care abia s-au format în pântec, ci frâng destine, ani mulți de viață, șterg zilele acelea pe care Dumnezeu le-a scris în dreptul celor scoși pe bucăți din pântecul femeii. Cine ești tu să decizi dacă pruncul din pântecul tău va trăi sau va muri? Mama a vrut să mă omoare pentru că era tânără și pentru că voia să muncească pentru a obține o casă și “buletin de București”. Slavă Domnului că injecția aceea n-a funcționat.

Cândva am vorbit cu o mamă care m-a rugat să mă rog pentru fetița ei deoarece vedea demoni, țipa, visa urât și îi zice mamaie ei că vor muri curând amândouă (cel puțin îi spunea până să ne rugăm). Vorbind mai mult cu mămica, mi-a spus că a vrut să o avorteze de câteva ori, în timpul sarcinii se ruga să o piardă și a avut momente când și-a urât copilul cu toată ființa, am înțeles atunci că peste acest copilaș a fost chemat un duh al morții, care l-a vânat și după ce s-a născut, chinuindu-l. Slava Domnului că Hristos ne pune sub pavăza Sa, atunci când ne mărturisim păcatul și îi cerem acest lucru.

Nu chema moartea peste tine și casa ta, nu permite demonului morții să-ți ia copiii prin avort!

Cu prețuire,
Toni Berbece