Skip to main content

Barcagiul si porțile spre Iad…

Am mers în Delta Dunării cu un barcagiu care avea un tricou pe spatele căruia scria mare: “Porți spre Iad”. Mi-am dat seama imediat de lejeritatea cu care oamenii acceptă si chiar îmbrățișează ideea de demoni, iad și înfrățirea cu Diavolul. Tot drumul am meditat la faptul că Diavolul deschide porți spre Iad, care sunt foarte bine prezentate si cu oferte de nerefuzat pentru fire. De exemplu curvia e o poartă spre Iad, lumea o îmbrățișează și crede că dincolo de ea este fericire. Un tânăr de 25 de ani mi-a povestit că 3 ani a tras cu o infecție urinară. care i-a făcut viața un chin, doar pentru o aventură de-o noapte. Poarta asta pare frumoasă, însă dincolo de ea e moarte.

O altă poartă pe care oamenii intră cu mare drag este poarta alcoolismului, a drogurilor si a tuturor formelor de fumat. Ei cred că distrugând-și Templele (Trupurile) pot ajunge fericiți aici, iar dincolo la locul cu verdeață. Am văzut in spital tânără de 24 de ani cu ciroză (a si murit sărăcuța), iar ciroza o avea de la nopțile pierdute in cluburi, o combinație fatală de oboseala, alcool, tutun si destrăbălare. Mama i-a donat din ficatul ei, zeci de persoane i-au donat sânge, însă a murit fără nicio șansa, ratând o viață binecuvântată si poate că si o vesnicie dacă n-a apucat să se împace cu Hristos.

Așadar, nu mai intrați pe porțile Iadului cu entuziasm, pentru că dincolo nu-i speranță pentru nimeni. Nu mai fiți indiferenți și delăsători când vedeți fețele hidoase ale Diavolului, căci din când in când ii cade masca de “binevoitor” si vedeți clar cum vă mor prietenii uciși de strategiile lui. Lumea a ajuns ca un abator din care Diavolul ucide în masă, iar “vitele” încă cred că cel ce le hrănește în iesle, legate in lanțuri fiind, le vrea binele. Sunt abatoare în care găinile ascultă muzică de Bach pentru relaxare si o carne fragedă, așa a ajuns lumea aceasta, ca un abator al Diavolului plin de festivaluri si muzică voioasă. Deschide ochii, căci așa cum a spus Hristos: “Hoțul [Diavolul] nu vine decât ca să fure, să înjunghie şi să distrugă. Eu am venit ca ele să aibă viaţă şi s-o aibă din abundenţă (Ioan 10:10).”

Cu prețuire,
Toni Berbece