Skip to main content

“Buna, am 17 ani și sunt însărcinată, ce trebuie să fac?”

Așa a sunat unul dintre multele mesaje asemănătoare în care vârsta diferă, unele fete fiind inimaginabil mai mici.

Răspunsul meu a fost: “Bună! Ești destul de măricică, prezintă-le părinților situație, cere-le acordul de a te mărita cu tatăl copilului și după ce vă căsătoriți de urgență, așteptați copilul într-un cadru familial potrivit.”

Am rămas stupefiat de răspunsul primit la aceste sfaturi, suna ceva de genul: “Dar noi doi, nu ne iubim, am făcut-o de plăcere, nu vrem să formăm o familie, suntem prea mici, ne nenorocim viețile dacă ne căsătorim acum și dacă mai facem și un copil pe deasupra.”

Dragilor, mulți tineri nu își pot imagina care pot fi consecințele vieții sexuale înainte de căsătorie, o dată ce-ți începi viața sexuală la 14 ani trebuie să fii gata să-ți asumi și moartea cugetului și transformarea ta într-un potențial criminal. Pentru că începându-ți viața sexuală la această vârstă sunt șanse enorme să rămâi însărcinată, iar următorul pas va fi ca Satana să-ți șoptească să omori copilul ca să nu te “omoare” pe tine părinții.

Dar cine-i mai învață azi abstinența și frumusețea ei pe adolescenții noștri, când Canalul Disney este plin de adolescenți care se “combină” și se sărută jumătate din episod, iar copiii noștri “salivează” privindu-i. Mai mult de atât mai cad și în plasa pornografiei și își aprind hormonii pe când Biblia ne spune: “Nu stârniți dragostea până nu vine ea!” De ce? Pentru că dragostea când vine, vine la pachet și cu un prunc, iar la 14 ani nu e vremea să faci copii.

Dragilor, sunt pline clinicile private de femei care vor copii și nu mai pot face pentru că în adolescență au avortat, au “chiuretat” copii, i-au scos cu forcepsul, iar acum când sunt doriți nu se mai “prind”. În acest caz nu e mai bună abstinența? Nu a murit nimeni de la virginitate, dar mor milioane de la lipsa abstinenției, sunt pline spitalele de bolnavi de SIDA și de alte infecții căpătate încă din adolescență.

Stați departe de păcat si veți trăi fericiți!