Skip to main content

Când te joci cu moartea si chiar vine…

Îmi povestea cineva că într-o companie a avut loc o tragedie chiar de Halloween, anume o persoana s-a sinucis în urma unui scandal pe care l-a avut acasă, însă un coleg a crezut că e o farsă cu ocazia acestei demonice sărbători și a fotografiat persoana aceea moartă și a pus-o pe grupul de comunicare al firmei. Când și-au dat seama că moartea e reală au fost extrem de șocați. Efectiv nu mai puteau merge la locul de muncă mulți dintre angajați, iar pentru o persoana a trebuit să ne rugam să iasă din starea de șoc. Vă dați seama de faptul că acel om a amplificat tragedia crezând că e un “circ demonic” numit Halloween?

Am botezat un tânăr care asculta Scott Travis, un “demonizat” care chiar “pozează în demon” și cântă efectiv o muzică laudativă fața de Satan. La ultimul lui concert au murit vreo 8 oameni și au fost răniți vreo 100. Acest tânăr îmi spunea că simțea o atracție inexplicabilă față de cântărețul Travis și de muzica lui, visul lui era să ajungă la un concert al acestuia, deși artistul este unul sub “mediocru”. Dar după botez a zis că a fost trezit ca dintr-un coșmar în care era înșelat, a realizat că omul acesta are succes în urma pactului făcut cu Diavolul. Efectiv îi mulțumea lui Hristos că a fost conștientizat de înșelăciunea diavolului.

O prietena din Spania a comandat pizza, iar când i-a venit a trăit un șoc, pe cutie era reclama unui “joc” despre Diavol, iar mesajele erau înfricoșătoare, de genul: “Diavolul va supraviețui!” Sfidându-se astfel adevarul care ne spune că a fost deja judecat și că ii este pregătit Iadul, lui si celor ce-l urmează. De asemenea erau simboluri vrăjitorești pe cutia de pizza, iar dacă doreai puteai descărca gratuit tot felul de jocuri demonice, care te invitau la ritualuri satanice. Cum să-ți intre așa ceva în casă?

Să nu uităm că și noi am îngropat zeci de tineri tot după două ritualuri demonice care au avut loc în acel spațiu de “concert”. Așadar, să spunem nu vrăjitoriei și demonismului, care ne invadează pe toate părțile. Sfârșitul tututor lucrurilor este aproape, să ne sfintim și să fim treji în fața spurcăciunii demonice!

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece