Skip to main content

Care va fi sfârșitul lui Lucifer…

Văd o reclamă aproape lagresivă” la un nou serial pe Netflix, de data aceasta este despre Lucifer și, da, chiar are o legătură cu Luciferul care ar trebui să înfioare pe orice om care nu are nicio legătură cu Hristos. Rolul acestui serial este de a face societatea (consumatoare de seriale și care nu e mică) să se obișnuiască și chiar să simpatizeze cel mai dizgrațios nume din câte există. Oare nu este și acest demers un pas în pregătirea căii Antihristului, a Fiarei, care, conform Apocalipsei 20:2, este Balaurul, Șarpele cel vechi, Diavolul sau Satana.

Cineva, cunoscător al Scripturii și nu un naiv aiurit care habar nu știe ce-i cu lumea asta și cum se va sfârși, îmi spunea că acest serial conține șcene de hulă (o altă caracteristică a Fiarei și a celor ce o vor urma). O astfel de scenă este cea în care Eva (prima femeie de pe pământ) vine din lumea de apoi și zice că a venit să se distreze pe pământ și că nu știe dacă va mai fi primită în Cer, dar cumva nu o interesează acest lucru. Cât de parșiv poate fi diavolul. Cumva acest înșelător ne spune că păcatul de pe pământ merită până și renunțarea la Cer. Oricum nimeni nu trăiește încă în Rai, se va întâmpla asta după marea judecată. Vă spun eu, nimeni nu ar mai da Raiul pentru pământ chiar și dacă ai putea să păcătuiești aici veșnici și fără consecințe.

Scene de hulă și batjocură sunt multe în acest serial, dar, repet, scopul lui este de a-i face pe oameni să-l simpatizeze pe acest personaj malefic, drăcesc, distrugător, ucigaș și care nu vrea alt ceva decât să tragă cu el în iazul de foc cât mai multe milioane de oameni.

Iată cum va sfârși Lucifer conform realității, a Bibliei: “Și Diavolul, care-i înșela, a fost aruncat în iazul cu foc și de pucioasă unde este fiara și proorocul mincinos. Și vor fi munciți zi și noapte în vecii vecilor” (Apocalipsa 20:10).

Acesta e cu adevărat o avertizare necesară pentru cei ce nu știți cum se va sfârși istoria celei mai malefice ființe împreună cu cei care o simpatizează. Dar Satana strigă în gura mare “Spoiler Alert” când se vorbește despre sfârșitul său dur și rușinos. El nu vrea să știi adevărul, de aceea te împiedică să-l afli dinainte, deși el a fost anunțat deja de “regizorul” acestei lumi, de Dumnezeu.

P.S. Nu știu dacă ați citit dorința lui Lucifer de pe afisul de prezentare, cei care trăiesc fără Hristos chiar se vor vedea cu el în iad. Împacă-te cu Hristos și vei avea o destinație diferită.

Cu prețuire,

Toni Berbece