Skip to main content

Cât de mult contează un singur crestin…

Pentru New York s-a votat în Curtea Supremă de Justiție a Americi dacă creștinii vor avea voie să se închine în Biserici sau nu în acest stat. Ce credeți? Creștinii au învins datorită lui Amy Coney Barrett, o creștină conservatoare, pusă acolo de Președintele Trump special pentru ca ateii să nu aibă câștig de cauză indiferent de ce se va întâmpla după alegerile prezidențiale. Ea a votat decisiv, creștinii câstigând cu 5-4. Judecătoarea Amy este numită de creștini ca fiind o Estera a zilelor noastre, deoarece a apărat dreptul creștinilor de a se închina liberi și va apăra de acum încolo multe alte drepturi ale creștinilor.

Te-ai gândit oare cât poate valora un singur creștin? Iată cât, cât libertatea de închinare pentru alte milioane. Și tu poți fi un om care poate face diferența și tu poți fi un creștin care să apere valorile morale ale credinței indiferent de costuri. Vrei să fii unul? Începe să te rogi și să faci binele, de oportunități de a-i apăra pe semenii tăi se va ocupa Dumnezeu.

“Voi sunteţi lumina lumii. O cetate aşezată pe un munte nu poate să rămână ascunsă. Şi nimeni nu aprinde un felinar ca să-l pună sub un oboroc, ci îl pune pe un suport şi astfel el luminează tuturor celor din casă. Tot aşa să lumineze şi lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune şi să-L slăvească pe Tatăl vostru, Care este în ceruri.” – Matei 5:14-16

Cu prețuire,

Toni Berbece