Skip to main content

Către cei care se trage din maimuță

Băiatul meu de 7 ani a venit într-o zi acasă și abia aștepta să-mi povestească ceva. Mi-a spus că doamna de biologie a făcut o glumă și a zis că noi oamenii ne tragem din maimuță, la școală a râs cu poftă și abia aștepta să-mi spună și mie gluma. I-am spus băiatului meu că de fapt, din păcate, sunt printre noi oameni care chiar cred că ne tragem din maimuță, cum unii chiar cred că pământul e plat. A rămas șocat aflând că “adulții” pot crede așa ceva.

A crede că te tragi din maimuță este chiar o involuție a gândirii față de cei care credeau că au fost creați direct de soare sau de zei. Ei măcar credeau într-o formă superioară, pentru că realizase că ființa umană nu poate apărea la întâmplare, cum nimic lăsat la întâmplare nu se organizează, ci se sălbăticește, se degradează sau autodistruge. Dar a crede că provi din ceva inferior e o prostie, când toate dovezile arată că tot ce mișcă este gândit, programat să existe sub niște legi gata scrise, totul este făcut după un design stas.

Dacă în tot sistemul solar există o singură planetă care poate susține viață și pe care există viață este pentru că Cineva a vrut să fie viață aici și a făcut-o prin calcule divine un loc sustenabil. De ce pe Marte nu e viață, de ce pe Venus, Jupiter și pe alte nu-i?

Apoi dacă ne-am trage toți dintr-o celulă “mamă” de ce nu avem toate ființele același nr. de cromozomi? De ce țânțarul are mai mulți ca omul, iar nicio specie nu se poate împerechea cu o alta? Vă spune tot știința, este din cauza unui cod de securitate pe specie numit “numar de cromozomi”. Pentru că al nostru Creator ne-a făcut toate vietățile “după soiul lor”, iar creația a fost încununată cu o ființă superioară, singura în care este suflet, duh din Dumnezeu și rațiune, anume omul. Dar păcatul, corupând această rațiune, a făcut-o să-L nege pe Dumnezeu și să-și facă propriul Creator, adică o minciună numită “Evoluție”, în care “mama” noastră, a tuturor, e biata maimuță (care dintre ele, nici evoluționiștii nu știu). Cineva zicea că și maimuța de ar afla s-ar dezice de oamenii care gândesc așa.

Dragilor, e vremea sa vă lăsați și de această minciună care-L mânie pe Creator, este vremea să scoatem această minciună din manualele noastre și să nu ne mai intoxicăm copiii cu o idee prin care-i facem să se poarte ca niște primate. Pentru că și-au permis deja unii de prin America să scrie o carte în care să fim îndemnați să trăim din punct de vedere sexual după cum o fac maimuțele, că ele sunt fericite așa în “destrăbălarea” lor.

Nu suntem nici maimuțe și nici creduli să credem că ne tragem din ele. Respingem această minciună demonică, responsabilă de destrăbălarea și răul din lumea care-l respinge pe Creatorul care va Judeca totul. La urma urmei ce este teoria evoluției? Este o fugă de Dumnezeu, este fuga omului care vrea să trăiască oricum, crezând că Dummezeu dispare pentru că așa zicem noi. Uitați-vă în necaz, oare la cine strigăm? La “mama maimuță” sau la Dumnezeu? Ați văzut oameni să se roage maimuței sau celulei din care provin? Nu. Ci ceea ce este în noi ne face să strigăm spre Creator!

Cu prețuire,

Toni Berbece