Skip to main content

Ce crește fără Dumnezeu…

Fără Dumnezeu crește hoția pentru că ceea ce a adus respect față de aproape a fost Scriptura și nu țeapa lui Vlad Țepeș, cum mi-a spus cineva. Corupția este rezultatul unei vieți fără credința în Dumnezeul care vede și răsplătește după fapte. Astfel unii fură miliarde nenorocind milioane de semeni.

Fără Dumnezeu crește numărul copiilor omorâți încă din pântec sau abandonați imediat după naștere. Sistemul ateisto-comunist, care a luptat pentru a-L scoate pe Dumnezeu din orice domeniu al vieții, a lăsat la moartea sa aproximativ 140.000 de copii abandonați (de mamele care nu aveau voie să-i avorteze). Celebrele orfelinate care au îngrozit lumea întreagă, în care se găseau copii ca niște zombi, care aveau urechile roase de șobolani la propriu și privirea golită de suflet. Azi lucrurile nu stau mai bine, avem libertatea de-i omorî, deci nu mai umplem orfelinatele cu ei.

Fără Dumnezeu crește numărul celor bolnavi de boli căpătate prin transmitere sexuală. Apar la știri tot mai multe cazuri de îmbolnăviri în masă produse de tipi/tipe care, din “iubire”, le-au dat boala lor altor zeci de “parteneri”. În cadrul unei relații cerute de Dumnezeu nu s-ar întâmpla acest lucru niciodată.

Fără Dumnezeu crește numărul saloanelor de videochat (zeci de mii de tinere nenorocite și golite de cuget și orice demnitate), al jocurilor de noroc, al cluburilor (locuri unde tinerii cunosc destrăbălarea sub toate formele), al caselor de amanet unde unii și-ar amaneta și sufletul pentru plăcerile carnale.

Fără Dumnezeu crește numărul prostituatelor, al vrăjitoarelor (America cunoaște o epidemie de vrăjitoari/vrăjitoare în număr de 1,5 milioane, oameni care lucrează cu puterea Satanei spre nenorocirea altora), al dealarilor de droguri, al copiilor care fug de acasă de la 15 ani după ce mai întâi unii își bat părinții și le fură banii.

Dragilor, așa cum ne spune Scriptura, odată cu înmulțirea păcatului dragostea dintre oameni nu va crește, ci va scădea drastic. Păcatul nu aduce niciun strop de iubire, ci o alungă dintre oameni. Dacă e ceva pe cale de dispariție dintre noi oamenii aceea este iubirea adevărată.

Aduceți-L pe Dumnezeu înapoi și veți cunoaște o viață cu adevărat emancipată, cu adevărat curată, cu adevărat bună!