Skip to main content

Șobolanii, păduchii și bubele roz ale ciumei negre

În 1347 a apărut primul caz de ciumă neagră adus de 12 corăbii venite din Asia prin Marea Neagră și care au ancorat în portul Italian Messina. Modul în care s-a răspândit a fost greu de crezut pentru oamenii acelei vremi.

Șobolanii infectați cu acest virus s-au infiltrat pe corăbiile europene, iar puricii de pe șobolani, care se hrăneau cu sângele acestora, au ajuns în casele oamenilor infectându-i. Boala apărea ca niște umflături mai întâi ROZ în zona intimă și pe gât. Dar apoi deveneau negre și distrugeau cu violență tot trupul și în exterior și în interior. A murit o treime din Europa astfel.

Acum poate că vă întrebați care e legătura cu noi, cei de azi? Legătura e simplă. Ca să eradicheze transmiterea acestei boli s-a căutat curățirea Europei de șobolani și de purici. Ei erau de vină pentru transmiterea bolii. Azi e o boală a imoralității sexuale de care suferă deja 200.000 de italieni, pentru că ei au avut curajul să dea cifre, dacă s-ar da și de la alte popoare am rămâne stupefiați. Și în România e criză de medicamente pentru o anume boală cu transmitere sexuală că deja sunt prea mulți bolnavi, iar medicamentația e scumpă.

Bolile imoralității sexuale sunt multe și distrugătoare. Boala asta la început pare a fi roz, ca bubele ciumei roșii, și apare în zonele intime și la creier, aproape la fel ca la ciumă. Prima oară nu doare, e plăcere. Dar apoi te omoară lent și dureros.

Acestor oameni care nu vor să se înfrâneze li se “imflamează” zonele intime și creierele, dar apoi din roz totul devine negru și distructiv. Dar vedeți, nu mai putem da vina pe șobolani și pe purici, pentru că de data asta omul e direct responsabil, iar plăcerea este primul simptom al acestei boli. Noi oamenii suntem așa de inconștienți, pentru că servim orice otravă cu drag dacă ni se servește cu multă plăcere carnală.

Ca să supraviețuim ca societate trebuie să eliminăm sau să alertăm societatea despre riscurile care-i stau în cale. Europa a trecut printr-o curățenie generală după Ciumă. Cu toții și-au curățit casele și subsolurile de șobolani și de purici. Dar care sunt șobolanii și puricii din casele noastre? Oare nu poronografia, limbajul vulgar, gândurile îndreptate mereu spre rău și poftele murdare, relații extraconjugale sau precoce? Curățiți casele de astfel de lucruri murdare. Europa are nevoie de curățenie. Dar oare o dorești? Sau îi place mizeria?

Pentru o plăcere carnală e cel mai neînțelept să-ți dai trupul “ciumei” zilelor noastre și sufletul pentru o distrugere veșnică.