Skip to main content

Ce este femeia…

Femeia este o forță a naturii, făcută de Dumnezeu pentru a naște lumea. Dacă Dumnezeu ar vrea să oprească cursul istoriei ar răpi toate femeile, ar fi cea mai urâtă Apocalipsă.

Femeia este generatorul iubirii pe pământ, fără ea s-ar opri lumina în casele noastre. Singura iubire de pe pământ cu care Dumnezeu și-a comparat dragostea Lui nelimitată a fost iubirea femeii. Dumnezeu a pus în ea vegherea, grija, sacrifici, iubirea necondiționată și tot ce are mai frumos și bun Cerul de oferit.

Femeia este cea mai mare plăcere a unui bărbat, cea mai profundă nevoie a unui copil, cea mai gingașă și elegantă priveliște pentru orice ochi. Fără ea orice casă este pustie…

Femeii nu-i datorăm doar o zi din an, o floare și un “La mulți ani!”, femeii îi datorăm mii de cuvinte frumoase, mii de îmbrățișări și mii de clipe de fericire de oferit.

Pentru toate femeile din lume, pentru toate femeile pe care le cunosc, pentru mama mea, pentru scumpa mea soție și mama copiilor mei doresc ca sănătatea să vă sporească, să nu vă lipsească niciodată pacea, bucuria și binecuvântarea. Vă iubim enorm și ne vedem mereu prea săraci în cuvinte atunci când dorim să vă apreciem. Dar acolo unde nu mai sunt cuvinte ne rămân pentru voi mii de flori, mii de îmbrățișări, de sărutări și de momente de bucurie pe care să vi le oferim, noi bărbații.

La mulți ani, scumpă și prețioasă făptură, ție dragă femeie! 🙂

Cu prețuire,

Toni Berbece